The Outsider | O σκηνοθέτης Andrew Bernstein επιστρατεύεται στην σειρά

Με τον Ben Mendelsohn να ηγείται του cast
17 Φεβρουαρίου 2019 20:49
The Outsider | O σκηνοθέτης Andrew Bernstein επιστρατεύεται στην σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο υποψήφιος για Emmy, Andrew Bernstein (Tom Clancy’s Jack Ryan) θα ενορχηστρώσει την δράση ορισμένων επεισοδίων του επερχόμενου μεταφυσικού δράματος τρόμου The Outsider.

Ο παραπάνω δημιουργός λοιπόν επιστρατεύεται για την εν λόγω τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Stephen King από το HBO, ενώ μεταξύ άλλων αναλαμβάνει και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού. Όσον αφορά την πορεία του στην μικρή οθόνη, έχει προσθέσει πολλά αξιόλογα project στο ενεργητικό του όπως είναι τα: Mad Men, Castle Rock, Ozark, Fear the Walking Dead και το πιο πρόσφατο δείγμα δουλειάς του, το The Umbrella Academy.

Ο Ben Mendelsohn (Bloodline, Ready Player One, Robin Hood) θα ερμηνεύσει κεντρικό ρόλο στο συγκεκριμένο σόου. Εν προκειμένω, ο διάσημος ηθοποιός θα λειτουργήσει επιπλέον και ως παραγωγός μαζί με τον Jason Bateman (Ozark) που θα επιβλέπει την εξωτερική παραγωγή.

Ο Richard Price (The Night Of) θα επιμεληθεί το σενάριο, με τον Bateman να σκηνοθετεί τα δύο πρώτα επεισόδια του του όλου εγχειρήματος.

Η πλοκή της διασκευής αυτής, εστιάζει σε μία φαινομενικά τυπική έρευνα γύρω από τον ειδεχθή φόνο ενός ντόπιου αγοριού της μικρής φανταστικής πόλης ‘Flint City’, της Oklahoma. Εκεί θα επιληφθούν του θέματος ο ‘Ralph Anderson’, ένας έμπειρος αστυνομικός και η ‘Holly Gibney’, μία ανορθόδοξη ερευνήτρια που φτάνουν στο σημείο να αμφισβητήσουν όλα όσα γνώριζαν έως τώρα ως αληθινά, καθώς μία σκοτεινή δύναμη θα δοκιμάσει τις αντοχές τους στην υπόθεση αυτή.

Το επιτελείο των ηθοποιών συναπαρτίζουν επίσης οι: Cynthia Erivo (Bad Times at the El Royale), Bill Camp (The Looming Tower), Mare Winningham (George Wallace), Paddy Considine (The Ferryman), Julianne Nicholson (Law & Order True Crime: The Menendez Murders), Yul Vázquez (I Am the Night), Jeremy Bobb (The Knick), Marc Menchaca (Ozark), Hettienne Park (Hannibal) και ο Michael Esper (Trust).

Την χρηματοδότηση του The Outsider ανέλαβαν οι Media Rights Capital και Temple Hill Entertainment.