The Long Night: Tα γυρίσματα της prequel σειράς ξεκινούν το καλοκαίρι του 2019

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η prequel σειρά του Game of Thrones
06 Φεβρουαρίου 2019 14:25
The Long Night: Tα γυρίσματα της prequel σειράς ξεκινούν το καλοκαίρι του 2019

Έρχονται νέα από το μέτωπο της prequel σειράς του Game of Thrones, η οποία θα διαδεχθεί την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, καθώς αυτή θα ρίξει σε μερικούς μήνες αυλαία. Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, αποκάλυψε στο Entertainment Weekly ότι τα γυρίσματα της εν λόγω σειράς θα ξεκινήσουν επίσημα στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού, με showrunner της Jane Goldman, η οποία συνέλαβε την ιδέα και το σενάριο μαζί με τον George R.R. Martin, δημιουργό του Game of Thrones. 

Η σειρά, την οποία ο Martin έχει ονομάσει ήδη ως The Long Night, θα μας μεταφέρει δεκάδες χιλιάδες χρόνια πίσω στο Westeros και συγκεκριμένα στην Εποχή των Ηρώων και πώς ήρθε η πτώση της. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την υποψήφια για Όσκαρ, Naomi Watts, στο ρόλο μιας "κυρίας της υψηλής κοινωνίας που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό", μαζί με τον Josh Waterhouse. 

Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει η SJ Clarkson (Jessica Jones). Εφόσον ο πιλότος αποδειχθεί επιτυχημένος από τους ιθύνοντες του HBO, τότε το δωμάτιο των σεναριογράφων έχει συσταθεί ήδη ώστε να γράψει περισσότερα επεισόδια, κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί. 

Εφόσον δοθεί το πράσινο φως τότε το The Long Night θα βγει στον αέρα πιθανότατα το 2021. Να θυμίσουμε πως η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου 2019.