Doom Patrol teaser | Ο Matt Bomer μας συστήνεται ως ο ‘Negative Man’

Με εξωτερικό παραγωγό τον δημιουργό του ‘Titans’
06 Φεβρουαρίου 2019 13:40
Doom Patrol teaser | Ο Matt Bomer μας συστήνεται ως ο ‘Negative Man’

Η DC Universe έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για την επερχόμενη action σειρά Doom Patrol, όπου κεντρικό ρόλο ανέλαβε ο Matt Bomer ως ο ‘Larry Trainor’/ ‘Negative Man’.

Ο παραπάνω διάσημος ήρωας κατά την πτήση του σε ένα αεροσκάφος εκτέθηκε σε ραδιενεργό πεδίο που υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Από τότε απέκτησε υπερδυνάμεις καθώς και την δυνατότητα να πετάει πλέον με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα όντας ικανός να προκαλεί έκρηξη στερεών αντικειμένων και να περνάει μέσα από στερεά υλικά. Η ιδιότυπη ομάδα υπερηρώων όπου προσχωρεί, δέχεται άτομα με εξίσου ιδιαίτερα χαρίσματα. Ο ‘Victor Stone’/ ‘Cyborg’(Joivan Wade), έρχεται επίσης σε αυτούς με μία δύσκολη αποστολή μετά από την οποία τίποτε δεν θα είναι το ίδιο στην ζωή τους.

Πρωταγωνιστούν επιπλέον οι: Brendan Fraser ως ο ‘Robotman’, ο Timothy Dalton ως ο ‘Niles Caulder’/ ‘The Chief’, η April Bowlby ως η ‘Elasti-Woman’, η Diane Guerrero ως η ‘Crazy Jane’ και ο Alan Tudyk ως ο ‘Mr. Nobody’.

Το σενάριο του σόου υπογράφει ο Jeremy Carver (Supernatural) ενώ καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού επωμίστηκε ο Greg Berlanti (All American, Arrow, The Flash), Geoff Johns, Jeremy Carver, και η Sarah Schechter.

Το Doom Patrol αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου του 2019.