Η τηλεοπτική βιογραφία της Audrey Hepburn είναι στα σκαριά

Με την Wildside να αναλαμβάνει την παραγωγή του όλου εγχειρήματος
12 Δεκεμβρίου 2018 13:43
Η τηλεοπτική βιογραφία της Audrey Hepburn είναι στα σκαριά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ιταλική εταιρεία παραγωγής Wildside των Mario Gianani και Lorenzo Mieli ετοιμάζει βιογραφικό δράμα προς τιμήν της Audrey Hepburn, της περίφημης σταρ του Hollywood που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Sabrina και στο Breakfast at Tiffany's.

Στα project που έχει αναλάβει η Wildside ανήκουν σειρές του HBO, όπως το The Young Pope και το My Brilliant Friend. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020, με το σόου αυτό να βασίζεται στο επιτυχημένο μυθιστόρημα Audrey at Home (2015) του Luca Dotti, του γιου της Hepburn, και του Ιταλού δημοσιογράφου και συγγραφέα Luigi Spinola, το οποίο περιλαμβάνει σπάνιο φωτογραφικό υλικό και στοιχεία για αθέατες πτυχές της ζωής της λαμπρής αυτής φυσιογνωμίας του θεάματος.

Η Hepburn διέθετε την κομψότητα, το ταλέντο και την εκλεπτυσμένη αισθητική που είχαν οι καλλιτέχνιδες της υποκριτικής την χρυσή εποχή του αμερικανικού σινεμά. Απέσπασε βραβείο Emmy, Grammy, Oscar, και Tony, ενώ υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα που θαύμαζε ο κόσμος, γενόμενη διαχρονικό σύμβολο θηλυκής φινέτσας, αισθαντικότητας και χάρης.

Πέραν από την προσφορά της στον χώρο της 7ης Τέχνης, η ίδια είχε αναπτύξει αξιόλογη ανθρωπιστική δράση, στηρίζοντας ενεργά πρωτοβουλίες και κινήσεις αρωγής της UNICEF στην Αφρική, την Νότια Αμερική και την Ασία. Για το σημαντικό αυτό έργο, της απονεμήθηκε το Jean Hersholt Humanitarian Award όπως και το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών το 1993.