Στο trailer του ‘Living With Yourself’ ο Paul Rudd μαθαίνει να ζει κυριολεκτικά με τον εαυτό του

Και η συνύπαρξη τους μόνο παιχνιδάκι δεν είναι!
16 Σεπτεμβρίου 2019 20:16
Στο trailer του ‘Living With Yourself’ ο Paul Rudd μαθαίνει να ζει κυριολεκτικά με τον εαυτό του

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα-μαύρη κωμωδία Living With Yourself, για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Timothy Greenberg, ενώ εν προκειμένω πρωταγωνιστεί ο σταρ των ταινιών Ant-Man, Paul Rudd (Mute, The Catcher Was a Spy).

Ο διάσημος ηθοποιός εδώ υποδύεται τις δύο versions του εαυτού του ‘Miles’, ενός παντρεμένου άνδρα ο οποίος θεωρεί ότι έχει βαλτώσει με την μέχρι πρότινος καθημερινότητά του και αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα, επισκεπτόμενος ένα spa με εναλλακτικές πειραματικές μεθόδους χαλάρωσης για να βγει από εκεί μέσα άλλος άνθρωπος. Και τελικά η επιθυμία του πραγματοποιείται! Βέβαια με την διαφορά ότι πλέον το γενικό ρεκτιφιέ σε εκείνο το μαγαζί του χαρίζει κυριολεκτικά έναν σωσία του που ισοδυναμεί με την καλύτερή του εκδοχή, με την οποία μάλιστα θα πρέπει να μάθει να ζει αρμονικά από εδώ και μπρος! Το θέμα όμως είναι ότι χρειάζεται να κάνει και κάτι πριν ξεκινήσει να υποψιάζεται κάτι η σύντροφος και ο περίγυρός τους!

To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Aisling Bea, Anthony Bregman, Jeff Stern, Tony Hernandez, Jonathan Dayton, Valerie Faris, και ο Jeffrey Blitz.

Το Living With Yourself αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 18 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω επεται και το σχετικό trailer: