Μήπως το ‘Little Fires Everywhere’ είναι το αδερφάκι του ‘Big Little Lies’; (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται και εδώ να δοκιμάσουν μία οικογένεια
14 Δεκεμβρίου 2019 17:54
Μήπως το ‘Little Fires Everywhere’ είναι το αδερφάκι του ‘Big Little Lies’; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο δράμα Little Fires Everywhere που συνιστά τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Celeste Ng, με τις Reese Witherspoon και Kerry Washington να αναλαμβάνουν κεντρικές ερμηνείες καθώς και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί με τους Liz Tigelaar, Lauren Neustadter, και την Pilar Savone.

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια και εστιάζει στις αλληλένδετες μοίρες της φαινομενικά ιδανικής οικογένειας Richardson ενώ η κανονικότητα μίας μυστηριώδους μητέρας και μίας κόρης ανατρέπεται από την αποκάλυψη συγκλονιστικών μυστικών. Οι δυναμικές των σχέσεών τους διαταράσσονται, ενώ το μητρικό ένστικτο εκδηλώνεται ίσως στην πιο πρωτόγονη μορφή του αφότου καταρρέει σαν χάρτινος πύργος η ψευδαίσθηση του ότι μπορεί να αποτρέψει κανείς την καταστροφή τηρώντας συνεχώς τους κανόνες.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Rosemarie DeWitt, Joshua Jackson, Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott και η Lexi Underwood.

Το Little Fires Everywhere αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 18 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: