911: Lone Star: Σε έκτακτη ανάγκη, καλέστε το δίδυμο Liv Tyler και Rob Lowe (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα σπεύσουν άμεσα για βοήθεια
25 Οκτωβρίου 2019 13:47
911: Lone Star: Σε έκτακτη ανάγκη, καλέστε το δίδυμο Liv Tyler και Rob Lowe (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το επερχόμενο δράμα 911: Lone Star, spin-off της διάσημης πρωτότυπης σειράς, με τους Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear να αναλαμβάνουν ξανά ως δημιουργοί, ενώ η σταρ του The Leftovers, Liv Tyler (Lord of the Rings trilogy, Harlots) συμπρωταγωνιστεί εδώ με τον Rob Lowe.

Εν προκειμένω, ο Lowe ενσαρκώνει έναν πυροσβέστη από την Νέα Υόρκη, ο οποίος μετακομίζει μαζί με τον γιο του στο Austin. Από εκεί πια, προσπαθεί να διαχειριστεί τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις της δουλειάς του, παλεύοντας πάντα με το ενδεχόμενο να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, και αγωνιζόμενος να τα βγάλει πέρα με τα προβλήματα του σπιτιού του.

Η Tyler από την άλλη, υποδύεται την ‘Michelle Blake’, μία επικεφαλής διασώστρια, με έντονη ιδιοσυγκρασία αλλά πάντα αποτελεσματική στη δουλειά της. Συχνά επιστρατεύει το βιτριολικό της χιούμορ, όμως δεν παύει να αναρωτιέται τι απέγινε η μικρότερη αδερφή της, ‘Iris’, όταν εξαφανίστηκε αναπάντεχα δύο χρόνια πριν.

Η 20th Century Fox Television επιβλέπει τις διαδικασίες παραγωγής για το 911: Lone Star που θα κάνει ποδαρικό στο FX στις 19 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: