Στο ‘911: Lone Star’ οι Liv Tyler και Rob Lowe σπεύδουν να σώσουν κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Και είναι πάντα σε ετοιμότητα για ό,τι κι αν συμβεί
05 Δεκεμβρίου 2019 06:27
Στο ‘911: Lone Star’ οι Liv Tyler και Rob Lowe σπεύδουν να σώσουν κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα 911: Lone Star, spin-off της διάσημης πρωτότυπης ανθολογίας, με δημιουργούς τους Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear, ενώ η πρωταγωνίστρια του The Leftovers, Liv Tyler (Lord of the Rings trilogy, Harlots) παίζει εν προκειμένω μαζί με τον Rob Lowe.

Ο Lowe μας συστήνεται ως ένας πυροσβέστης από την Νέα Υόρκη, ο οποίος μετακομίζει μαζί με τον γιο του στο Austin. Στο μέρος αυτό θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στο ύψος των κρίσιμων καταστάσεων που προκύπτουν στην εργασία του, αλλά και να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται το ζήτημα της προσαρμογής του ίδιου και του γιου του στα νέα δεδομένα.

Η Tyler από την άλλη, ενσαρκώνει την ‘Michelle Blake’, μία διασώστρια, χειμαρρώδης σαν προσωπικότητα και πάντα άψογη επαγγελματίας. Αρκετές φορές καταφεύγει στο χιούμορ για να αντιμετωπίσει δύσκολα σκηνικά στη δουλειά της, όμως δεν μπορεί να βγάλει απ’ το μυαλό της το πόσο απροσδόκητα χάθηκε η μικρότερη αδερφή της, ‘Iris’, δύο χρόνια πριν.

Η 20th Century Fox Television συντονίζει την παραγωγή για το 911: Lone Star που θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 19 Ιανουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: