To ‘Dublin Murders’ βρήκε τηλεοπτική στέγη στο STARZ

Οι διαδικασίες παραγωγής του νέου αστυνομικού σόου είναι ακόμη σε εξέλιξη
08 Δεκεμβρίου 2018 18:12
To ‘Dublin Murders’ βρήκε τηλεοπτική στέγη στο STARZ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το καλωδιακό δίκτυο STARZ πλέον απέκτησε τα δικαιώματα για την προβολή του επερχόμενου δράματος μυστηρίου Dublin Murders το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων της Tara French.

Μάλιστα ο πρόεδρος του STARZ, Chris Albrecht, επιβεβαίωσε το παραπάνω γεγονός, μέσα και από προσωπική του δήλωση: «Η σειρά έχει διασκευαστεί εξαιρετικά από την Sarah Phelps, η οποία συνδυάζοντας τα δύο πρώτα βιβλία έχει δομήσει έναν σύνθετο και αινιγματικό κόσμο για αυτό το γεμάτο σασπένς δράμα. Ανυπομονούμε να οδηγήσουμε τους θεατές σε αυτό το μεστό σε ένταση ταξίδι».

Το παρόν project θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια συνολικά με τον Killian Scott (The Commuter) και την Sarah Greene (Penny Dreadful) να αναλαμβάνουν κεντρικές ερμηνείες, υποδυόμενοι τον ‘Rob Reilly’ και την ‘Cassie Maddox’, αντίστοιχα. Καθήκοντα δημιουργού έχουν επωμιστεί εδώ η Sarah Phelps και ο Saul Dibb, μαζί με τους συνεργάτες τους, John Hayes και Rebecca Gatward.

Η εν λόγω μυθοπλασία της μικρής οθόνης με φόντο το πρόσφατο παρελθόν της Ιρλανδίας, εστιάζει στον φόνο ενός κοριτσιού η σορός του οποίου θα βρεθεί βαθιά μέσα στο δάσος, στα περίχωρα του Δουβλίνου. Ο ικανότητος Άγγλος ντετέκτιβ ‘Rob Reilly’ (Scott) τίθεται ως επικεφαλής των ερευνών μαζί με την συνάδελφό του, ‘Cassie Maddox’ (Greene). Ωστόσο, τα στοιχεία που ανακαλύπτουν στην πορεία φαίνεται να συνδέονται με μία άλλη υπόθεση εξαφανισμένων παιδιών η οποία όμως θα κάνει τον ήρωα να αναμετρηθεί και με τους δικούς του δαίμονες. Καθώς τα πράγματα δυσκολεύουν, οι δύο εκπρόσωποι του Νόμου θα δοκιμαστούν σκληρά, ενώ όταν η ‘Cassie’ επιφορτιστεί να φέρει εις πέρας μία μυστική αποστολή για την διαλεύκανση ενός επιπλέον εγκλήματος, θα αναγκαστεί να έρθει και εκείνη αντιμέτωπη με το σκοτάδι της ύπαρξής της.

Πίσω από την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος βρίσκονται οι Euston Films, Veritas Entertainment Group και η Element Pictures (Room, The Lobster).

Αυτό το διάστημα τα γυρίσματα του Dublin Murders πραγματοποιούνται στο Belfast και στο Δουβλίνο, ενώ η πρεμιέρα του έχει δρομολογηθεί να γίνει μέσα στο 2019.