The Long Night: Η prequel σειρά του Game of Thrones θα είναι αρκετά διαφορετική

Ίσως να λείπουν οι δράκοι και μια μεγάλη δυναστεία
20 Νοεμβρίου 2018 10:30
The Long Night: Η prequel σειρά του Game of Thrones θα είναι αρκετά διαφορετική

Πριν από μερικές εβδομάδες επιβεβαιώθηκε και επίσημα ο τίτλος και η πρώτες προσθήκες του cast της prequel σειράς του Game of Thrones. Είναι γνωστό πως η νέα σειρά του σύμπαντος θα μας ταξιδέψει χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire", καθώς θα διηγηθεί την πρώτη "Μακρά Νύχτα" που έπεσε στο Westeros και ίσως μάθουμε περισσότερα για τους White Walkers. Μέσα από το άρθρο του Entertainment Weekly μαθαίνουμε πως το The Long Night δεν θα περιλαμβάνει τους Targaryens και ίσως ούτε τους εμβληματικούς δράκους. 

Και αυτό διότι όπως είπε ο George R.R. Martin το prequel θα διαδραματίζεται περίπου 5.000 χρόνια πίσω: 

Το Westeros είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος. Δεν υπάρχει ακόμη το King's Landing. Δεν υπάρχει ο Σιδηρούν Θρόνος. Δεν υπάρχουν οι Targaryens, καθώς τότε δειλά-δειλά η Valyria ξεκίνησε την άνοδο της με τους δράκους και την αυτοκρατορία που χτίστηκε αργότερα. Έχουμε να κάνουμε με έναν διαφορετικό και αρχαιότερο κόσμο και ελπίζω πως αυτό θα είναι από τα καλά στοιχεία της σειράς. 

Φαίνεται πως η νέα τηλεοπτική σειρά που επιμελείται η Jane Goldman μαζί με τον Martin θα είναι πριν τους Targaryen και τους δράκους τους, καθώς τα φανταστικά επιβλητικά πλάσματα εμφανίστηκαν στο Westeros μετά τη Μακρά Νύχτα, σύμφωνα με το Westeros.org.

Ξέρουμε ότι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα υποδυθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Naomi Watts, η οποία θα έχει τον ρόλο "μιας κυρίας της υψηλής κοινωνίας με ένα σκοτεινό μυστικό".

Τα γυρίσματα του The Long Night θα ξεκινήσουν λίγο μετά την ολοκλήρωση του "Thrones" δηλαδή τον Απρίλιο του 2019.