The Office: Το cast παρακαλάει τον Steve Carell να επιστρέψει για την αναβίωση της σειράς (βίντεο)

Μέσα από ένα σκετς του SNL που έγινε viral
19 Νοεμβρίου 2018 12:07
The Office: Το cast παρακαλάει τον Steve Carell να επιστρέψει για την αναβίωση της σειράς (βίντεο)

Την παρουσίαση του διάσημου βραδινού σόου Saturday Night Live ανέλαβε ο Steve Carell επιστρέφοντας στην μικρή οθόνη έστω και για τόσο λίγο. Όντας ευρέως γνωστός για τον ρόλο του στο The Office ως Michael Scott και με την επιτυχημένη σειρά του NBC να επιστρέφει στο άμεσο μέλλον, έγινε και ένα σκετς-πείραγμα προς τον Carell. Σε ένα ειδικό ζωντανό σκετς οι συμπρωταγωνιστές του στο Office τον παρακάλεσαν να επιστρέψει για την αναβίωση της σειράς, η οποία όπως είπαν "πρέπει να γίνει". 

Ανάμεσα τους και ο John Krasinski -που τελευταία γνώρισε τεράστια επιτυχία με το A Quiet Place- αλλά και η Jenna Fischer πετάχτηκαν μέσα από το κοινό για να τον παρακαλέσουν ως fans και πιθανώς σαν συνάδελφοι να πει το "ναι". Είναι προφανές ότι το άνοιγμα του SNL έγινε σε καθαρά κωμικό πλαίσιο, ωστόσο δεν αποκλείεται η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στη μέση και το NBC που προβάλλει τόσο τη βραδινή εκπομπή όσο και το Office να...δοκιμάζει τα νερά για μια ενδεχόμενη επιστροφή του Carell αλλά και όλου του cast. 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι από τότε που ακούστηκε ότι ετοιμάζεται η αναβίωση του The Office, δεν ακούστηκε κανένα άλλο νέο, με τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν ότι σε κανέναν τους δεν έγινε τέτοια πρόταση.