Game of Thrones: Η πρώτη φωτογραφία από το φινάλε είναι εδώ!

Και βρίσκει αγκαλιά το ζευγάρι της Φωτιάς και του Πάγου
02 Νοεμβρίου 2018 14:06
Game of Thrones: Η πρώτη φωτογραφία από το φινάλε είναι εδώ!

Η πολυπόθητη πρώτη ματιά στην 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones σίγουρα δεν είναι η αναμενόμενη. Στο ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly αποκαλύπτεται η πρώτη επίσημη φωτογραφία από τον 8ο κύκλο και βρίσκει το "ζευγάρι της Φωτιάς και του Πάγου", δηλαδή τους Jon Snow (Kit Harington) και Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) αγκαλιασμένους σφιχτά. Το φινάλε της 7ης σεζόν τους βρήκε να εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν την προϊστορία των οίκων τους. 

 

Εν ολίγοις, αν ακόμη οι πληροφορίες είναι λιγοστές, αφήνει να εννοηθεί από το αφιέρωμα του EW πως στο φινάλε θα γίνει ο κακός χαμός. Ο ρεπόρτερ του ταξίδεψε στα γυρίσματα που έγιναν στη Βόρεια Ιρλανδία και μίλησε με την παραγωγή του σόου και συγκεκριμένα τον Brian Cogman:

Τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτούς τους ξεχωριστούς χαρακτήρες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό, να έρθουν αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους, και να φανερώσουν το άτομο που θέλουν να είναι στην όψη του θανάτου. Πρόκειται για μια απίστευτα συναισθηματική γλυκόπικρη τελευταία σεζόν και νομίζω ότι τιμάει πολύ αυτά που ο George R.R. Martin θέλησε να κάνει -που είναι να ανατρέψει εντελώς την ιστορία. 

Με τη σειρά τους οι πρωταγωνιστές που φιγουράρουν στην πρώτη φωτογραφία του φινάλε μίλησαν για την εμπειρία των γυρισμάτων που διήρκησαν 10 μήνες για να βγουν έξι επεισόδια -θα διαρκούν πάνω από μια ώρα- στα οποία η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. 

Ο Kit Harington που υποδύεται τον Βασιλιά του Βορρά είπε:

Ήταν αδυσώπητα. Οι σκηνές που παλαιότερα θα ήταν της μιας ημέρας πριν από πέντε χρόνια τώρα έγιναν γυρίσματα των πέντε ημερών. Θέλουν να το κάνουν όσο πιο σωστά γίνεται, ήθελαν να τραβήξουν τα πάντα με κάθε πιθανό τρόπο ώστε να έχουν επιλογές. 

Η Clarke με τη σειρά της λέει: 

Τα camera chekcs έπαιρναν περισσότερο, τα κοστούμια ήταν λίγο καλύτερα, η ενδυματολογία και το μακιγιάζ πιο λεπτομερές. Κάθε επιλογή, κάθε συζήτηση, κάθε συμπεριφορά έχει τον αέρα του "αυτό πρέπει να είναι". Όλα μοιάζουν πιο έντονα. 

Το Game of Thrones Season 8 αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στο 2019.