Ο τίτλος της prequel σειράς του Game of Thrones αποκαλύφθηκε!

Με την Naomi Watts να είναι το πρώτο όνομα που θα απαρτίζει το cast
31 Οκτωβρίου 2018 16:00
Ο τίτλος της prequel σειράς του Game of Thrones αποκαλύφθηκε!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Naomi Watts θα είναι το πρώτο όνομα που θα απαρτίζει το cast της prequel σειράς του Game of Thrones μάθαμε περισσότερες πληροφορίες και μάλιστα από τον ίδιο τον πατέρα του franchise. Μέσα από το επίσημο blog του ο George R.R. Martin αποκάλυψε πως η ονομασία της νέας σειράς του σύμπαντος θα ονομάζεται The Long Night, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες που είχαν ακουστεί στο πρόσφατο παρελθόν. 

Το casting έχει ήδη ξεκινήσει για το THE LONG NIGHT, την πρώτη σειρά διάδοχο του Game of Thrones που θα γυριστεί. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Καλωσόρισες στο Westeros, Naomi.

Η ιστορία του The Long Night θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν τη γέννηση του Jon Snow, της Daenerys Targaryen και της Cersei Lannister και θα εξιστορεί πως ο τότε κόσμος βυθίστηκε στο σκοτάδι μετά την ακμαία "Εποχή των Ηρώων". Ο ρόλος της Watts, σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε θα είναι αυτός μιας χαρισματικής γυναίκας που ανήκει στην υψηλή κοινωνία και κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. 

Δημιουργός, συγγραφέας και showrunner της νέας σειράς είναι η Jane Goldman (Kick-Ass), η οποία εργάστηκε και θα εργάζεται στενά με τον Martin για την ολοκλήρωση της. Τα γυρίσματα της αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2019, λογικά μετά την ολοκλήρωση του "Thrones".

Το Game of Thrones αναμένεται να μας πει αντίο με το φινάλε του να βγαίνει στον αέρα μέσα στο 2019.