Απεβίωσε ο Paul John Vasquez του Sons of Anarchy

Ο θάνατος του ηθοποιού οφείλεται μάλλον σε καρδιακή ανακοπή
27 Σεπτεμβρίου 2018 18:07
Απεβίωσε ο Paul John Vasquez του Sons of Anarchy

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, ο Paul John Vasquez ‘έφυγε’ στα 48 του χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός που είχε παίξει και στο Sons of Anarchy υποδυόμενος το 2011 τον χαρακτήρα του ‘Angel Ganz’, βρέθηκε νεκρός στο πατρικό του στο San Jose, της Καλιφόρνια, την περασμένη Δευτέρα.

Άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος όταν είδαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο άλλα ήταν ήδη πολύ αργά. Η αιτία θανάτου του δεν γνωστοποιήθηκε αμέσως, όμως μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη την πληροφορία ότι με βάση και σχετικές αναφορές του TMZ κατά πάσα πιθανότητα ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή.

Να σημειωθεί ότι κάποια από τα δημοφιλή σόου της αμερικανικής τηλεόρασης στα οποία είχε επίσης εμφανιστεί ο Paul John Vasquez  ήταν το CSI: NY και το How I Met Your Mother.

Η Nicole Rodriguez, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού εξέφρασε την λύπη της για το θλιβερό γεγονός, λέγοντας χαρακτηριστικά σε δήλωσή της στο NBC News: «Τα συνταρακτικά νέα αυτής της απώλειας βαραίνουν απίστευτα στις καρδιές μας. Ο Paul ήταν ένας δημιουργικός και ταλαντούχος άνθρωπος με σπουδαίο πνεύμα. Θα μας λείψει».