American Horror Story: Apocalypse | Οι Emma Roberts και Evan Peters επιστρέφουν!

Στα νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για ό,τι έπεται
29 Αυγούστου 2018 16:59
American Horror Story: Apocalypse | Οι Emma Roberts και Evan Peters επιστρέφουν!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησαν καινούργιες φωτογραφίες από τα πλατό της 8ης σεζόν του American Horror Story, η οποία λέγεται Apocalypse, και απ’ ό,τι φαίνεται είναι πλέον και επίσημη η επαναφορά των χαρακτήρων ‘Madison Montgomery’ και ‘Tate Langdon’ που υποδύθηκαν η Emma Roberts και ο Evan Peters αντίστοιχα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, κατά την διάρκεια σκηνοθεσίας ενός επεισοδίου από την Sarah Paulson που στο επερχόμενο κεφάλαιο του project θα έχει τρεις διαφορετικές ερμηνείες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης την Connie Britton και τον Dylan McDermott, οι οποίοι ανακτούν τους ρόλους τους ως το ζευγάρι ‘Vivien’ και ‘Ben Harmon’. Συνεπώς, επιβεβαιώνεται και περίτρανα ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για ένα θεαματικό crossover ανάμεσα στις μορφές που έπαιξαν στο Murder House και στο Coven, δηλαδή στον 1ο και τον 3ο κύκλο του επιτυχημένου σόου του Ryan Murphy.

Μάλιστα, ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις σχετικές λήψεις με τον Evan Peters και την Emma Roberts:

 

Tate. Happy to be home.

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

 

Madison amongst the backyard bones at Murder House. AHS Apocalypse premieres Sept 12.

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Το παλιό cast ανασυντάσσεται και χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες που γνωρίσαμε έως τώρα σιγά σιγά ξαναμαζεύονται, με τους Jessica Lange, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Taissa Farmiga, Adina Porter, Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, και τον Steve Nicks να μην λείπουν από αυτά που μας επιφυλάσσει η συνέχεια του American Horror Story.

Επιπλέον, ο Cody Fern (Assasination of Gianni Versace) θα εμφανιστεί εδώ ως ο ‘Michael Langdon’, ο γιος του ‘Tate Langdon’ (Evan Peters) και της ‘Vivien Harmon’ (Connie Britton), ο οποίος γεννήθηκε εν μέσω των τεκταινόμενων που έλαβαν χώρα στο “Murder House” και του οποίου η παρουσία προαναγγέλλει «σημεία και τέρατα» όσον αφορά το μέλλον των πρωταγωνιστών της ιστορίας. Θα υπάρξει όμως και η άφιξη μίας φρέσκιας φιγούρας εν ονόματι ‘Venable’ κάτι για το οποίο οι συντελεστές της σειράς δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους.

Το American Horror Story: Apocalypse θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο FX στις 12 Σεπτεμβρίου του 2018.