Η επιστροφή του "Καφέ της Χαράς" είναι γεγονός μετά από 15 χρόνια

Όλα όσα αποκάλυψε ο δημιουργός Χάρης Ρώμας για τη νέα σεζόν
28 Αυγούστου 2018 11:04
Η επιστροφή του

Μια από τις πιο επιτυχημένες και εμβληματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει δριμύτερη 15 χρόνια μετά. Ο δημιουργός της σειράς και πρωταγωνιστής της, Χάρης Ρώμας, έδωσε μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Aegean Voice 107.5 και αποκάλυψε τα σχέδια του για τον 4ο κύκλο του "Καφέ της Χαράς", το οποίο θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με 30 ολοκαίνουργια επεισόδια

Οι επαναλήψεις της σειράς στον ΑΝΤ1 ακόμη κάνουν αξιοσημείωτα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η επιτυχία είναι τόσο διαχρονική που το "binge-watching" των επεισοδίων στο YouTube συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Όπως είπε ο Ρώμας, τα 30 επεισόδια σηματοδοτούν και τα 30 γενέθλια του ΑΝΤ1, κανάλι το οποίο φιλοξένησε τη σειρά:

Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του Καφέ της Χαράς, το οποίο θα επιστρέψει στις οθόνες για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς. Είναι το ωραιότερο πράγμα που θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε.

Αποκάλυψε επίσης και το cast που θα απαρτίζεται το "sequel":

...Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις-τέσσερις, που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, συνεχίζουν κανονικά. Όλοι οι βασικοί θα παίξουν, η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. 

Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα γιατί είναι πάρα πολύ αστεία. Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έγινε ποτέ στην ιστορία. 

Με μεγάλες υποσχέσεις, λοιπόν, από τον 'Πώποτα" θα γίνει η 4η σεζόν του Καφέ της Χαράς. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο "Μανωλάκης" (Πάρης Σκαρτσόλιας) και η "Βάλια" (Έφη Ρασσιά) θα είναι και αυτή στη συνέχεια, καθώς θα τους δούμε κατά 15 χρόνια μεγαλύτερους στους ρόλους, όπου το ελληνικό κοινό τους λάτρεψε. 

Οι δυο τους ειναι πλέον ζευγάρι και θα βαλθούν να κάνουν συμπέθερους το...πρώην ζευγάρι της "πρωτευουσιάνας" και του δημάρχου.

Τέλος, τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν στην Καρυά Αργολίδος, το αληθινό Κολοκοτρωνίτσι, όπου προέρχονται όλες οι τοποθεσίες και τα σκηνικά της. 

Η 4η σεζόν του Καφέ της Χαράς θα προβληθεί τη σεζόν 2019-2020 στη συχνότητα του ΑΝΤ1