Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" μάλλον γίνεται ταινία - Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας

Βόμβα από τους δημιουργούς του κωμικού σόου με το ρεκόρ επαναλήψεων στην ελληνική τηλεόραση
15 Δεκεμβρίου 2020 14:19
Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" μάλλον γίνεται ταινία - Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας

Είναι η κωμική σειρά που έχει αποτελέσει μέρος της ποπ κουλτούρας μας και κατέχει δικαιωματικά το ρεκόρ επαναλήψεων στην ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο πως εδώ και δύο δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή της σημειώνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης. Ο λόγος για το θρυλικό "Κωνσταντίνου και Ελένης", το οποίο όπως όλα δείχνουν οι δημιουργοί του έχουν μεγάλα σχέδια για την επιστροφή του. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα, υπάρχουν πλάνα για την επιστροφή του εκρηκτικού διδύμου και μάλιστα...στη μεγάλη οθόνη!

Μέσα από τον πρωινή εκπομπή του Mega, "Πάμε Δανάη", ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε τις αποκλειστικές πληροφορίες που θέλουν τη δημοφιλέστατη σειρά να γίνεται ταινία. Οι δημιουργοί του, Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά έχουν θέσει τον εξής στόχο, με το project να βρίσκεται φυσικά σε πρώιμο στάδιο. 

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρώμας, που υποδύεται φυσικά το έταιρον ήμισυ του πρωταγωνιστικού διδύμου, τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, έχει προσεγγίσει την Ελένη Ράντου ώστε και αυτή να επιστρέψει στον εμβληματικό ρόλο της Ελένης Βλαχάκη. Μάλιστα, είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά. 

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις για μια από τις πιο λατρεμένες σειρές γενικότερη της ελληνικής τηλεόρασης. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.