Ο Γιάννης Μπέζος θα παίξει στον πνευματικό διάδοχο του "Της Ελλάδος τα Παιδιά"

Σε ρόλο διοικητή στη νέα σειρά του ΑΝΤ1
06 Ιουλίου 2020 19:38
Ο Γιάννης Μπέζος θα παίξει στον πνευματικό διάδοχο του "Της Ελλάδος τα Παιδιά"

Μια είδηση από το πουθενά έρχεται να ταράξει τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου και να φέρει κύμα νοσταλγίας. Εδώ και καιρό ακουγόταν πως η ανεπανάληπτη κωμική σειρά "Της Ελλάδος τα Παιδιά" θα επιστρέψει και τελικά αυτά τα δημοσιεύματα είχαν δίκιο...εν μέρει. Και αυτό διότι πράγματι ο Γιάννης Μπέζος ετοιμάζει μια νέα σειρά, μόλις τελειώσει το "Πέτα τη Φριτέζα" σε σενάριο του Μάκη Πιτταρά και πάλι για λογαριασμό του ΑΝΤ1, με θεματολογία που θυμίζει αρκετά τα λατρεμένα "Της Ελλάδος τα Παιδιά".

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του περιοδικού TV 24, η νέα αυτή σειρά θα φέρει τον τίτλο "Army" και όπως φαντάζεστε θα ασχολείται με τα του Ελληνικού Στρατού. Σύμφωνα με την υπόθεση αυτή θα ασχολείται με την συνύπαρξη δύο γειτονικών στρατοπέδων, τα οποία ύστερα από εντολή του υπουργού Άμυνας συγχωνεύονται για καθαρά οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, στο ένα στρατόπεδο φιλοξενούνται φαντάροι ιδιαίτερα μάχιμοι, με σωματική διάπλαση...κομάντο και πάθος για τα χακί και οι απέναντι είναι το...άλλο άκρο, χαλαροί, ο καθένας στον κόσμο του και με τα ατομικά ενδιαφέροντά τους. 

Η μεγάλη κόντρα όμως ξεσπά όχι λόγω των στρατεύσιμων αλλά από τους διοικητές των στρατοπέδων οι οποίοι θα κοντρατιστούν μέχρι τελικής πτώσης, με σκοπό να κερδίσουν την έυνοια του υπουργού Άμυνας και ποιος θα αναλάβει την διοίκηση της νέας μονάδας, καθώς τον έναν εξ αυτών θα τον υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος, ξυπνώντας τις ένδοξες μνήμες του Σμήναρχου Επαμεινώνδα Κάκαλου. 

Η παραγωγή του Army θέλει να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα σε πραγματικούς χώρους και ψάχνει εγκαταλελειμμένα κτίρια, που θα διαμορφωθούν αναλόγως και να φαίνονται ως στρατόπεδα. Ακόμη, ωστόσο δεν ξέρουμε πότε θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1.