Της Ελλάδος τα Παιδιά: Ενδέχεται να επιστρέψει η θρυλική κωμική σειρά με νέα επεισόδια

Ο Γιάννης Μπέζος είναι θετικός για το sequel
23 Νοεμβρίου 2018 12:51
Της Ελλάδος τα Παιδιά: Ενδέχεται να επιστρέψει η θρυλική κωμική σειρά με νέα επεισόδια

Ένα χαρμόσυνο νέο, εφόσον γίνει πραγματικότητα, ιδιαίτερα για όσους έζησαν την χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης, έρχεται από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1. Η θρυλική κωμική σειρά του καναλιού, "Της Ελλάδος τα Παιδιά" ίσως να επιστρέψει, καθώς όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην στήλη του, όλοι οι συντελεστές σκέφτονται να κάνουν τη συνέχεια:

Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς, "Της Ελλάδος τα παιδιά", συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου να προτείνουν να γίνει το sequel του σήριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πλέον στον στρατό. Θα συμμετέχουν και ο Γιάννης Μπέζος και ο Γιάννης Καπετάνιος και όλα τα παιδιά. Μακάρι να ακούσει την πρόταση ο ΑΝΤ1 και να την εγκρίνει και να ξαναδούμε της "Ελλάδος τα Παιδιά"

Ο ΑΝΤ1 ενόψει των 30 χρόνων λειτουργίας του σκέφτεται να αναβιώσει μερικές πολύ επιτυχημένες σειρές του, όπως έχει ακουστεί κατά καιρούς, με πρώτη και καλύτερη αυτή του "Καφέ της Χαράς", το οποίο είναι γεγονός πώς θα επιστρέψει στις οθόνες με 30 νέα επεισόδια το 2019. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε τους τρεις λατρεμένους σμηνίτες και τον σμήναρχο Κάκαλο να ξανά στις οθόνες μας.

Η σειρά προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 για δύο σεζόν από το 1993-1995 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ οι επαναλήψεις της παίζονται μέχρι και σήμερα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Μπέζος ως Σμήναρχος Κάκαλος και μαζί του ήταν οι: Χρυσούλα Διαβάτη ως Μπουμπού, Γιάννης Καπετάνιος ως Καραβανέας, Νίκος Αλεξίου ως Πλαπούτας, Κώστας Ευριπιώτης ως Βλάχος, Γιάννης Σαββιδάκης ως Ντάλας και ο Δημήτρης Φρανγκιόγλου ως Χλαπάτσας. 

Μέχρι -και εάν εφόσον- δοθεί το πράσινο φως από το κανάλι για την παραγωγή των νέων επεισοδίων του "Της Ελλάδος τα Παιδιά" δείτε μερικές από τις καλύτερες ξεκαρδιστικές στιγμές της.