American Horror Story: Apocalypse | Βγήκε το πρώτο στιγμιότυπο από το πλατό της 8ης σεζόν

Και αναμένεται να γίνει ένα επικό reunion
27 Αυγούστου 2018 18:40
American Horror Story: Apocalypse | Βγήκε το πρώτο στιγμιότυπο από το πλατό της 8ης σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του 8ου κύκλου του American Horror Story ο οποίος τιτλοφορείται ως Apocalypse, και οι εικονιζόμενοι ηθοποιοί δεν είναι άλλοι φυσικά από την Connie Britton και τον Dylan McDermott, οι οποίοι εδώ ακολουθούν όπως φαίνεται τις σκηνοθετικές οδηγίες της Sarah Paulson.

Η 1η σεζόν του επιτυχημένου σόου του Ryan Murphy είχε κάνει ποδαρικό στην μικρή οθόνη με τους δύο διάσημους ηθοποιούς να μας συστήνονται ως το ζευγάρι ‘Vivien’ και ‘Ben Harmon’ αντίστοιχα. Η επαναφορά τους στην εν λόγω ανθολογία τρόμου ήταν κάτι που πολλοί fans προσδοκούσαν με ανυπομονησία. Η νέα ιστορία που θα δούμε θα είναι ένα πολλά υποσχόμενο crossover ανάμεσα στις φιγούρες του “Murder House” και σε εκείνες του “Coven” από την 3η χρονιά του συγκεκριμένου project του FX.

Εκτός λοιπόν, από τους Britton και McDermott, επιστρέφουν και οι χαρακτήρες που ενσάρκωσαν οι: Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Emma Roberts, Taissa Farmiga, Adina Porter, Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, και ο Steve Nicks. Επιπλέον, ο Cody Fern (Assasination of Gianni Versace) εν προκειμένω θα υποδυθεί τον ‘Michael Langdon’ ως ενήλικα, δηλαδή το παιδί του ‘Tate Langdon’ (Evan Peters) και της ‘Vivien Harmon’ (Connie Britton), ο οποίος γεννήθηκε κατά τα γεγονότα του “Murder House” και του οποίου η ύπαρξη προμηνύει μεγάλες συμφορές και ανατροπές όσον αφορά την 8η σεζόν !

Το American Horror Story: Apocalypse έχει δρομολογηθεί να προβληθεί στο FX στις 12 Σεπτεμβρίου στο FX.