Απεβίωσε ο "κακός" του Lazy Town, Stefán Karl Stefánsson

Σε ηλικία 43 ετών έχασε την μάχη με τον καρκίνο
22 Αυγούστου 2018 18:26
Απεβίωσε ο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του People, ο κατεργάρης ‘Robbie Rotten’ του παιδικού σόου ‘Lazy Town’, και κατά κόσμον γνωστός ως Stefán Karl Stefánsson πέθανε σε ηλικία 43 χρόνων εξαιτίας της επιθετικής μορφής καρκίνου που είχε στην  χοληδόχο κύστη.

Η σύζυγός του, Steinunn, ανακοίνωσε το γεγονός σε επίσημη δήλωση της στο People με τα εξής λόγια: «Ο αγαπημένος μου, Stefán Karl Stefánsson, απεβίωσε στα 43 του χρόνια από καλπάζουσα μορφή καρκίνου στον χοληδόχο πόρο με την οποία είχε διαγνωστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Κατόπιν της επιθυμίας του Stefán, δεν θα υπάρξει κηδεία. Τα γήινα λείψανά του θα διασκορπιστούν με μυστικότητα σε κάποιον μακρινό ωκεανό. Η οικογένειά του θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την στήριξη και την ζεστασιά που έλαβε αυτά τα χρόνια, καθώς και την βαθύτατη συμπάθειά της σε πολλούς φίλους και θαυμαστές του Stefán».

Ο διάσημος ηθοποιός καθ’ όλη την διάρκεια του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, ενημέρωνε τους θαυμαστές του μέσα από προσωπικές του αναρτήσεις στο Instagram, κατά τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στο νοσοκομείο, αναγνωρίζοντας το κουράγιο που του έδιναν τα εμψυχωτικά και ενθαρρυντικά τους σχόλια. Τελευταίως είχε γράψει «Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!».

 

From the bottom of my heart I thank you for the support you provide me. You give me hope and you all move me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefán Karl Stefánsson (@stefanssonkarl) στις

Tags: