The Angel of Darkness: Το TNT μας συστήνει τον τηλεοπτικό διάδοχο του "The Alienist"

Ο Dr. Laszlo Kreizler επιστρέφει μαζί με την ομάδα του στην εξιχνίαση εγκλημάτων
17 Αυγούστου 2018 16:25
The Angel of Darkness: Το TNT μας συστήνει τον τηλεοπτικό διάδοχο του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το TNT ανακοίνωσε και επίσημα ότι το The Angel of Darkness είναι ο συνεχιστής της επιτυχημένης μυθοπλασίας μυστηρίου The Alienist που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Caleb Carr και φέτος ήταν υποψήφιο για 6 βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου της καλύτερης μίνι σειράς.

Φυσικά θα δούμε να επανέρχονται δριμύτεροι οι πρωταγωνιστές του 1ου κύκλου, δηλαδή ο Daniel Brül (Rush) ως ο ψυχίατρος ‘Dr. Laszlo Kreizler’, ο Luke Evans (The Girl on the Train) ως ο εικονογράφος των New York Times εν ονόματι ‘John Moore’, και η Dakota Fanning (American Pastoral) ως η αστυνόμος ‘Sara Howard’. Το εν λόγω αστυνομικό σόου εποχής, το οποίο επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο δημιουργός του True Detective, Cary Fukunaga (Beasts of No Nation, Jane Eyre, Sin Nombre) αφού μας διηγήθηκε την ανατριχιαστική δραστηριότητα ενός κατά συρροή δολοφόνου, που έβαζε στο στόχαστρό του εκδιδόμενους άνδρες στην Νέα Υόρκη των τελών του 19ου αιώνα, πλέον θα καταπιαστεί με μία φρέσκια υπόθεση.

Η Sarah Aubrey, δηλαδή η αντιπρόεδρος του TNT ,δήλωσε χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο υπερήφανοι για την εξαιρετική και αξιέπαινη απόδοση του ‘The Alienist’ και για όλη την δουλειά που έκαναν οι  απίστευτοι ηθοποιοί και το επιτελείο των συντελεστών για να ζωντανέψουν αυτήν την ιστορία και την χρονική περίοδο. Το κοινό ερωτεύτηκε αυτούς τους πολυδιάστατους, διαχρονικούς χαρακτήρες και το ταξίδι των αγώνων τους  να ζουν σε σύνθετους καιρούς. Με την νέα αυτή ιστορία στη Suspense Collection του TNT, θα βυθίσουμε ακόμη περισσότερο τους θεατές στον κόσμο τους καθώς αντιμετωπίζουν έναν καινούργιο εχθρό».

Το The Angel of Darkness θα αποτελέσει μία συμπαραγωγή της Paramount Television και του Studio T με τους Eric Roth, Steve Golin και την Rosalie Swedlin να επωμίζονται εν προκειμένω καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.