Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Άσχημα νέα για την prequel σειρά του Disney Plus

Σταματάει η παραγωγή της σειράς
14 Φεβρουαρίου 2022 16:36
Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Άσχημα νέα για την prequel σειρά του Disney Plus

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Disney ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά που θα είναι βασισμένη στο Beauty and the Beast (Η Πεντάμορφη και το Τέρας) για το Disney Plus. Τα γυρίσματα του σόου θα ξεκινούσαν κανονικά το καλοκαίρι στην Αγγλία, αλλά όπως μεταφέρει το Deadline, αυτό τελικά δε θα συμβεί, καθώς πάρθηκε η απόφαση να μην προχωρήσει η σειρά, προς το παρόν.

Με πρωταγωνιστές τους Luke Evans και Josh Gad, τελικά η σειρά σταμάτησε και δεν πρόκειται να έρθει ακόμα. Σύμφωνα με πηγές του Deadline, αυτή η απόφαση πάρθηκε για δημιουργικούς λόγους με κύρια αίτια το σενάριο και τη μουσική του σόου να μην είναι ακόμα έτοιμα, όπως περίμεναν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα γυρίσματα να ακυρώνονται μιας και ήταν να ξεκινήσουν σε λίγους μήνες. Άλλες πηγές λένε πως πρόκειται να συνεχίσει τελικά το φθινόπωρο.

Το σενάριο του Beauty and the Beast γράφεται από τον Josh Gad και τους Edward Kitsis και Adam Horowitz δημιουργούς του Once Upon a Time.

Ο Gad δήλωσε:

Δυστυχώς, είναι αλήθεια. Προσπαθήσαμε να τα κάνουμε όλα να δουλέψουν, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτο να γίνει, προς το παρόν. Οι χαρακτήρες αυτοί, καθώς και η ιστορία τους θα συνεχίσουν να ζουν, αλλά μερικές φορές οι καλύτερες προθέσεις και η πραγματικότητα συγκρούονται και δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Για περισσότερα σχετικά με τη σειρά παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.