Fargo: Ο Chris Rock είναι ο πρωταγωνιστής της 4ης σεζόν

Λαμβάνει τη σκυτάλη από τον Ewan McGregor της προηγούμενης σεζόν
04 Αυγούστου 2018 11:30
Fargo: Ο Chris Rock είναι ο πρωταγωνιστής της 4ης σεζόν

Στα σκαριά είναι η νέα σεζόν του Fargo, το σόου του Noah Hawley που βασίζεται στην ομώνυμη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία των αδερφών Cohen. Μέσα από το The Wrap έγινε γνωστό πως ο Chris Rock, υπέγραψε για τη συμμετοχή του στην 4η σεζόν του Fargo σε πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα, παίρνοντας τη σκυτάλη από πασίγνωστα ονόματα όπως οι Martin Freeman, Kirsten Dunst, Billy Bob Thornton και Ewan McGregor. Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό standup κωμικό να υποδύεται τον πατριάρχη μιας αφροαμερικάνικης συμμορίας.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής ο 4ος κύκλος θα διαδραματίζεται ακόμη πιο πίσω στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο 1950, όπου η ιστορία θα επικεντρωθεί σε δύο εγκληματικές φαμίλιες -μια Ιταλικής και μια Αφροαμερικάνικης προέλευσης- που ελέγχουν το Kansas City του Μιζούρι και για να διαπρέψουν οικονομικά συνάπτουν μια συμφωνία.

Ωστόσο, η συμφωνία έρχεται κοντά σε ρήξη όταν ένας από τους αρχιμαφιόζους σκοτώνεται και τότε ξετυλίγονται τα απρόσμενα γεγονότα του νέου κύκλου, πάντα γύρω από το κεντρικό θέμα του Fargo, την απληστία. 

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Fargo Season 4