Will Smith - Chris Rock: Ήταν πραγματικό το χαστούκι; (ΒΙΝΤΕΟ SLOW MOTION)

Νέο βίντεο αποκαλύπτει τη στιγμή της επαφής
28 Μαρτίου 2022 15:28
Will Smith - Chris Rock: Ήταν πραγματικό το χαστούκι; (ΒΙΝΤΕΟ SLOW MOTION)

Όπως σας ενημερώσαμε, τα Oscars 2022 έγιναν πρώτο θέμα συζήτησης παγκοσμίως, αλλά όχι για τις ταινίες που κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν τα χρυσά αγαλματίδια. Συγκεκριμένα, η 94η τελετή απονομής έγινε απόλυτα viral για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο Chris Rock ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο και ξεκίνησε το λόγο του με μερικά αστεία. Ένα απ’ αυτά πήγαινε προς τη σύζυγο του Will Smith, τη Jada Pinkett-Smith. Συγκεκριμένα, ο γνωστός κωμικός έκανε ένα σχόλιο για το ξυρισμένο κεφάλι της Jada, η οποία πάσχει από αλωπεκία, παρομοιάζοντάς τη με την ταινία "G.I. Jane". Εκεί που η αίθουσα γελούσε και ο ίδιος ο Will Smith φάνηκε να μην ενοχλείται, ξαφνικά σηκώθηκε και άρχισε να περπατά ατάραχος προς το μέρος του Rock.

Αφού κοντοστάθηκε, του έδωσε μια δυνατή σφαλιάρα, αφήνοντας άφωνο το κοινό και τους εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Σοκαρισμένος και ο Chris Rock από την αντίδραση του συναδέλφου του, στάθηκε αμήχανα μέχρι να ξαναβρεί τα λόγια του και να παρουσιάσει το βραβείο.

Το γεγονός σχολιάστηκε από πολλούς celebrities, ωστόσο ένα από τα ντιμπέιτ που μαίνονται ακόμα στο διαδίκτυο έχει να κάνει με το αν το όλο συμβάν ήταν στημένο ή όχι; Τώρα ένα νέο βίντεο κάνει το γύρο των social media, το οποίο φαίνεται να δείχνει το χαστούκι από άλλη οπτική γωνία και ταυτόχρονα σε slow motion.

Σε αυτό το χέρι του Smith φαίνεται ξεκάθαρα να κάνει επαφή με το πρόσωπο του Rock, ο οποίος τραντάζεται από το χτύπημα, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας.

Δείτε το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock σε slow motion:

Ο Chris Rock λίγα δευτερόλεπτα πριν:

Ποια είναι η άποψή σας λοιπόν; Στημένο ή πραγματικό;