Will Smith – Chris Rock: Οι αντιδράσεις των celebrities μετά το viral χαστούκι στα Oscars!

Nicole Kidman, 50 Cent, Mark Hamill κ.α. αντιδρούν
28 Μαρτίου 2022 09:34
Will Smith – Chris Rock: Οι αντιδράσεις των celebrities μετά το viral χαστούκι στα Oscars!

Όπως σας ενημερώσαμε, τα Oscars 2022 είχαν τα ευτράπελά τους, με ένα συμβάν που έκανε τους παρευρισκόμενους και όσους παρακολουθούσαν από το σπίτι να παραμιλούν. Αναμενόμενα, το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους χρήστες των social media.

Ο λόγος γίνεται για το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock. Είτε ήταν αληθινό, είτε σκηνοθετημένο, το συμβάν έγινε απόλυτα viral, με έντονες αντιδράσεις από αστέρες του Hollywood, μουσικούς, παρουσιαστές, σκηνοθέτες κ.α. που έσπευσαν να γράψουν τις σκέψεις τους στο Twitter.

Πολλοί ήταν αυτοί που καταδίκασαν την βίαιη πράξη του Will Smith, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από την Ακαδημία (και όχι από τον Chris Rock), την ώρα που με δάκρια στα μάτια παρέλαβε το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου. Για παράδειγμα, ο Mark Hamill χαρακτήρισε το περιστατικό ως την πιο άσχημη στιγμή στην ιστορία των Όσκαρ, τονίζοντας πως οι κωμικοί ξέρουν πως να αντιμετωπίζουν τους hecklers, αλλά όχι και τις βίαιες επιθέσεις.

Από την άλλη, η Nicole Kidman, που βρισκόταν στο κοινό της 94ης τελετής απονομής, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αδυνατώντας να πιστέψει τι μόλις είδε να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια της. Άλλοι σχολίασαν το συμβάν πιο χιουμοριστικά, όπως για παράδειγμα ο πασίγνωστος ράπερ 50 Cent.

Παρακάτω θα βρείτε, λοιπόν, τις διάφορες αντιδράσεις των celebrities μετά το viral χαστούκι στα Oscars!

Η αντίδραση του παρουσιαστή του ESPN Stephen A Smith:

Η αντίδραση της ηθοποιού Nicole Kidman:

Η αντίδραση του ράπερ 50 Cent:

Η αντίδραση του πρώην επαγγελματία MMA μαχητή Daniel Cormier:

Η αντίδραση του παρουσιαστή Conan O'Brien:

Η αντίδραση της κωμικού Kathy Griffin:

Η αντίδραση του σκηνοθέτη Rian Johnson:

Η αντίδραση της ράπερ Cardi B:

Η αντίδραση του κωμικού Trevor Noah:

Η αντίδραση του πρωταγωνιστή των Star Wars Mark Hamill: