Game of Thrones: Το φινάλε θα κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό του 2019

Και ενημέρωση σχετικά με την prequel σειρά από το HBO
25 Ιουλίου 2018 18:12
Game of Thrones: Το φινάλε θα κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό του 2019

Ροκανίζεται όσο περνάει ο καιρός που η τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα βγει στον αέρα και σήμερα είχαμε επίσημη ενημέρωση για το παράθυρο κυκλοφορίας της σειράς-φαινόμενο. Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, αποκάλυψε ότι η 8η σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο μισό του 2019. Πέραν αυτού δεν έδωσε καμία περαιτέρω πληροφορία για το οριστικό και συγκλονιστικό φινάλε που έχουν ετοιμάσει οι Benioff/ Weiss για τις περιπέτειες των Jon Snow, Daynerys Targaryen, Tyrion Lannister και των υπολοίπων. 

Ωστόσο, θέλησε να δώσει και μια ενημέρωση σχετικά με την spinoff prequel σειρά που θα πατήσει στα χνάρια του Game of Thrones λίγο καιρό μετά το τέλος του και φημολογείται ότι θα ονομάζεται The Long Night:

Μόλις ξεκινήσαμε την αναζήτηση σκηνοθέτη και casting director. Ευελπιστώ τα γυρίσματα να ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Και πέραν αυτού δεν υπάρχουν σχέδια για να κάνουμε άλλες σειρές. 

Όπου με τις "άλλες" αναφέρεται στις ακόμη τέσσερις spinoff σειρές τις οποίες λέγεται έχει στα σκαριά το HBOκαι είναι σε διαφορετικά στάδια παραγωγής η κάθε μια. Σύμφωνα με τον ίδιο κάποια από αυτά τα projects παραμένουν ενεργά ενώ άλλα δεν προχώρησαν, χωρίς να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες. 

To Game of Thrones Season 8 θα βγει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, οπότε αρχίστε να συντηρείτε τα αποθέματα υπομονής σας.