Nightflyers trailer: Η διαγαλαξιακή φρίκη αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο

Ο George R.R. Martin μας καλώς ορίζει σε αυτήν!
23 Ιουλίου 2018 17:59
Nightflyers trailer: Η διαγαλαξιακή φρίκη αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το Nightflyers, την φρέσκια sci-fi  σειρά τρόμου του Syfy η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του George R.R. Martin του 1980.

Η υπόθεση της μεταφοράς αυτής εστιάζει στο επανδρωμένο από οκτώ επιστήμονες διαστημόπλοιο ‘The Nightflyer’ και έναν ακόμη επιβάτη με ισχυρές τηλεπαθητικές ικανότητες, που επιχειρούν μία αποστολή στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος. Απώτερος στόχος τους είναι να επιδιώξουν επαφή με εξωγήινες πλάσματα που προσιδιάζουν περισσότερο σε μύθο παρά σε πραγματικότητα.  Απροσδόκητα λοιπόν, αρχίζουν να υπολειτουργούν διάφορα τμήματα του σκάφους και βίαια γεγονότα αρχίζουν να αφανίζουν σιγά σιγά το πλήρωμα.

Το project αυτό των δέκα επεισοδίων είναι ένα από τα πιο πολυδάπανα τηλεοπτικά εγχειρήματα του Syfy έως τώρα, ξεπερνώντας σε κόστος παραγωγής το The Expanse και το Killjoys. Το Netflix βρίσκεται στο κομμάτι της συμπαραγωγής αναλαμβάνοντας την διανομή του σόου και εκτός  Η.Π.Α.

Το Nightflyers θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος το φθινόπωρο. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: