Game of Thrones Season 8: Σχεδόν πιθανή μια πολυπόθητη αναμέτρηση

Πιο κοντά στο “Cleganebowl”;
17 Ιουλίου 2018 18:37
Game of Thrones Season 8: Σχεδόν πιθανή μια πολυπόθητη αναμέτρηση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Digital Spy, ο Hafþór Júlíus Björnsson ο οποίος υποδύεται τον ‘Enter Gregor’, δηλαδή το ‘Βουνό’ στο Game of Thrones, αυτές τις μέρες μέσω προσωπικής του ανάρτησης στο Instagram, πέταξε ένα πολύ υπαινικτικό σχόλιο για την πολυαναμενόμενη σύγκρουση ανάμεσα σ’ εκείνον και στον τηλεοπτικό αδερφό του, Sandor Clegane, δηλαδή το ‘Κυνηγόσκυλο’ (Rory McCann).

Τα γυρίσματα της 8ης και τελευταίας σεζόν του επιτυχημένου σόου φαντασίας ολοκληρώθηκαν, και δεδομένου αυτού η παραπάνω ανάρτηση του διάσημου ηθοποιού μάλλον συνηγορεί υπέρ της θεωρίας ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε να συμβαίνει τελικά μία σκληρή μάχη μεταξύ των παραπάνω χαρακτήρων.

Οι εν λόγω φιγούρες της ιστορίας, παρότι συνδέονται με δεσμούς αίματος, εντούτοις διαθέτουν την πιο δυσλειτουργική μορφή αδερφικής σχέσης αν σκεφτεί κανείς την προϊστορία τους! Έτσι, όταν ο Hafþór Júlíus Björnsson ρωτήθηκε για την αγαπημένη του σκηνή μέχρι τώρα, όπως υπογραμμίζεται και σε ανάλογη αναφορά του Metro, τόνισε επ’ αυτού: «Συμβαίνει στην 8η σεζόν… οπότε δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό», πυροδοτώντας ως εκ τούτου μία ακόμα πιο μεγάλη κουβέντα γύρω από το λεγόμενο ‘Cleganebowl’, δηλαδή το ενδεχόμενο της άμεσης εμπλοκής ανάμεσά τους!

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πώς στον επίλογο του 7ο κύκλου το ‘Κυνηγόσκυλο’ είχε εκτοξεύσει προς το ‘Βουνό’ την εξής απειλή (Προσοχή ακολουθεί spoiler!):

«Με θυμάσαι; Και βέβαια με θυμάσαι! Είσαι ακόμη πιο άσχημος απ’ ό,τι είμαι εγώ τώρα.Τί σου κάνανε; Δεν θα τελειώσει για ‘σένα έτσι αυτό, αδερφέ! Ξέρεις ποιος έρχεται για ‘σένα. Ανέκαθεν ήξερες…».