Game of Thrones: Τον Οκτώβριο ξεκινούν τα γυρίσματα της prequel σειράς

Επί ποδός η παραγωγή για το "The Long Night" 
12 Ιουλίου 2018 23:50
Game of Thrones: Τον Οκτώβριο ξεκινούν τα γυρίσματα της prequel σειράς

Η παραγωγές των spinoff σειρών του Game of Thrones επισπεύδονται, έπειτα από την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Time Warner Cable από τον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό AT&T τον περασμένο μήνα. Οι νέοι ιδιοκτήτες βάζουν θηλιά στο λαιμό του HBO, το οποίο υπάγεται στην ομπρέλα της Time Warner και πιέζουν το καλωδιακό κανάλι για περισσότερο "engagement", δηλαδή να βγάζει περισσότερα χρήματα. Και πως θα το κάνει αυτό; Βγάζοντας γρηγορότερα από το αναμενόμενο τους πιλότους για τις spinoff σειρές του πιο κερδοφόρου προϊόν της. 

Σύμφωνα λοιπόν, με την Belfast Telegraph το προσωπικό των Paint Hall Studios έχει λάβει ειδοποίηση πως η prequel σειρά του GoT θα είναι το επόμενο μεγάλο project με το οποίο θα ασχοληθούν, καθώς τα γυρίσματα του θα ξεκινήσουν άμεσα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πρόκειται για το στούντιο που εδρεύει στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας και αποτελεί εδώ και χρόνια το βασικό στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα του Game of Thrones. 

Μέχρι στιγμής η prequel σειρά δεν έχει αποκτήσει επίσημα τίτλο όμως ο George R.R. Martin έχει δώσει τη δική του πιθανή ονομασία: "The Long Night". Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος της -εάν εφόσον είναι έτσι- θα συμπίπτει με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που το θέλουν να εκτυλίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα τωρινά γεγονότα του A Song of Fire and Ice, δηλαδή στην εποχή της πτώσης της Εποχής των Ηρώων. Λέγεται πως θα εξερευνήσει την ιστορία της οικογένειας των Stark και το πως προέκυψαν οι θανατηφόροι White Walkers. 

Με αυτούς τους ρυθμούς και τα νέα δεδομένα, στόχος του HBO πλέον είναι να βγει στον αέρα η πρώτη spinoff σειρά ένα χρόνο μετά το φινάλε του Game of Thrones, μέσα στο 2020.