Ο Tom Mison παίρνει ρόλο-κλειδί στην σειρά Watchmen

Ο πρωταγωνιστής του ‘Sleepy Hollow’ μπαίνει στο action σύμπαν της DC
30 Ιουνίου 2018 16:53
Ο Tom Mison παίρνει ρόλο-κλειδί στην σειρά Watchmen

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon και του TVLine, ο Tom Mison που μας συστήθηκε ως ‘Ichabod Crane’ στο Sleepy Hollow του Fox, υπέγραψε για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική διασκευή Watchmen του HBO, όπου θα εμφανιστεί σε ρόλο-κλειδί ήδη από το πιλοτικό επεισόδιο το οποίο σκηνοθετεί η Nicole Kassell.

Τον Mison θα πλαισιώσουν υποκριτικά άλλα δύο νέα μέλη του cast, ο Frances Fisher (Resurrection) και ο Jacob Ming-Trent (White Famous). Πάντως, δεν έχει αποκαλυφθεί κάτι από το δίκτυο για τις φιγούρες που θα υποδυθούν στο συγκεκριμένο σόου με υπερήρωες το οποίο αντλεί υλικό από την ομώνυμη σειρά comics της DC.

Το επιτελείο των ηθοποιών συμπληρώνουν επίσης οι: Jeremy Irons (Justice League), Regina King (The Leftovers), Don Johnson (Django Unchained), Louis Gossett Jr. (Hap and Leonard), Tim Blake Nelson (Colossal), Adelaide Clemens (Rectify) και ο Andrew Howard (Bates Motel).

Να σημειωθεί εδώ ότι ο Damon Lindelof αναλαμβάνει ως δημιουργός και σεναριογράφος του Watchmen, αλλά θα μοιραστεί και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού από κοινού μαζί με τον Tom Spezialy.