Picnic at Hanging Rock trailer: H Natalie Dormer μας προσκαλεί σ’ ένα διαφορετικό πικνίκ

Η “Margaery” του GoT πρωταγωνιστεί σε ένα ρετρό δράμα μυστηρίου
12 Απριλίου 2018 13:32
Picnic at Hanging Rock trailer: H Natalie Dormer μας προσκαλεί σ’ ένα διαφορετικό πικνίκ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε καινούργιο trailer για το Picnic at Hanging Rock, το ατμοσφαιρικό δράμα μυστηρίου του Amazon, για το οποίο ορίστηκε και η επίσημη ημερομηνία του ντεμπούτου του στην μικρή οθόνη για τις 25 Μαΐου του 2018.

Στην εν λόγω μίνι σειρά η οποία απαρτίζεται συνολικά από έξι επεισόδια, πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η Natalie Dormer (Game of Thrones, The Hunger Games: Mockingjay Parts I & II). Μας συστήνεται εν προκειμένω ως η κυρία Mrs. Hester Appleyard, η αινιγματική διευθύντρια του οικοτροφείου θηλέων το οποίο ιδρύθηκε από την ίδια σε μία απομονωμένη βουνοπλαγιά της Αυστραλίας με σκοπό την μόρφωση νεαρών δεσποινίδων. Δίπλα στην Dormer, βλέπουμε την Samara Weaving (Three Billboard Outside Ebbing, Missouri, The Babysitter) ως την Irma Leopold, μία κληρονόμος του Rothschild, την Madeleine Madden (Tomorrow When The War Began, High Life) ως την Marion Quade, την κόρη του προέδρου του ανώτατου δικαστηρίου, και την Lily Sullivan (Camp, Jungle) ως την Miranda Reid, ένα ατίθασο αγοροκόριτσο που μεγάλωσε με τους τέσσερις αδελφούς της σε ένα βουστάσιο. Αυτές οι έφηβες έχουν έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και μαζί αντιστέκονται στις επιταγές της εποχής εκείνης. Το ζήτημα είναι ότι τα ίχνη τους μια μέρα χάνονται αναπάντεχα, κάτι που θα προκαλέσει ένα ντόμινο σοβαρών εξελίξεων στο μικρό αστικό περιβάλλον απ’ όπου προέρχονται.

Το σόου αυτό αποτελεί την τηλεοπτική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Joan Lindsay και πραγματεύεται την μυστηριώδη εξαφάνιση τριών μαθητριών και μίας δασκάλας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εν έτει 1900. Το βασικό concept εστιάζει στην έρευνα που θα διεξαχθεί για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο που έχει το συμβάν στην σχολική κοινότητα, την τοπική κοινωνία και το προσωπικό του Κολλεγίου Appleyard. Μέχρι στιγμής το όλο project έχει εισπράξει πολύ θετικά σχόλια όσον αφορά το πρόσφατο πέρασμά του από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου ενώ έχει επιλεγεί να παρουσιαστεί και στην προσεχή διοργάνωση του Tribeca Film Festival.

Το σενάριο υπογράφουν η Beatrix Christian (White Collar Blue) και η  Alice Addison (The Principal). Καθήκοντα παραγωγού επωμίστηκαν οι Jo Porter και Brett Popplewell (Camp) ενώ η Larysa Kondracki (Better Call Saul), ο Michael Rymer (Battlestar Galactica) και η Amanda Brotchie (Girlboss) ανέλαβαν την σκηνοθεσία. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή των FremantleMedia Australia , Foxtel και του Amazon Prime Video των Η.Π.Α.

Το cast συμπληρώνουν οι: Lola Bessis (Swim Little Fish Swim), Yael Stone (Orange Is the New Black), Anna McGahan (Underbelly), Sibylla Budd (The Secret Life of Us), Ruby Rees (Miss Fisher’s Murder Mysteries), και η Inez Curro (Little Heart).

Τα γυρίσματα του Picnic at Hanging Rock έλαβαν χώρα στην Victoria της Αυστραλίας, με την υποστήριξη φυσικά και της κυβέρνησης της αντίστοιχης πολιτείας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer και να δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό: