American Horror Story: Αποκαλύφθηκαν νέα ενδιαφέροντα στοιχεία για την 8η σεζόν

Οι φρέσκιες αφίξεις του cast και η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων
10 Απριλίου 2018 14:22
American Horror Story: Αποκαλύφθηκαν νέα ενδιαφέροντα στοιχεία για την 8η σεζόν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησαν καινούργιες πληροφορίες για τον 8ο κύκλο του επιτυχημένου σόου τρόμου American Horror Story, και συγκεκριμένα όσον αφορά τις νέες προσθήκες στο επιτελείο των ηθοποιών και το πότε ξεκινούν οι διαδικασίες παραγωγής της ερχόμενης σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς, Ryan Murphy, αν και συνήθως τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις μελλοντικές εξελίξεις της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας, εν προκειμένω αποφάσισε να δώσει μία πρώτη ιδέα για το τι θα δούμε στο όλο project. Με αφορμή την εκδήλωση του For-Your-Consideration Emmy που έλαβε χώρα στο Los Angeles την περασμένη Παρασκευή, τόνισε ότι ο Evan Peters θα υποδυθεί έναν κομμωτή, ενώ η περίφημη πρωταγωνίστρια της Δυναστείας, η  Joan Collins θα ενσαρκώσει την γιαγιά του.

Όταν ερωτήθηκε από εκπροσώπους του Τύπου για το εάν θα παίξει και η Anjelica Huston ο Murphy απάντησε: «είμαστε σε συζητήσεις. Την αγαπάω».

Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου του 2018, με τον σκηνοθέτη να επιβεβαιώνει ότι ο χρόνος της αφήγησης της ιστορίας θα τοποθετείται στο εγγύς μέλλον, δηλαδή «σε 18 μήνες από τώρα». Όσον αφορά το ήδη γνωστό cast, στους ρόλους τους επανέρχονται δριμύτερες οι Sarah Paulson και Kathy Bates.

Ο Murphy δήλωσε χαρακτηριστικά για τα τεκταινόμενα που θα δούμε προσεχώς στο American Horror Story Season 8:

«Η πλοκή εξελίσσεται. Δεν είναι απαραίτητα τόσο ρεαλιστική και προσγειωμένη όπως η περασμένη σεζόν. Κατά κάποιον τρόπο θα επιστρέψουμε στο ‘Asylum’ και στο ‘Coven’».