Stranger Things 3 | Η σεζόν αυτή δε θα είναι και η τελευταία των αδερφών Duffer

Το Netflix διέψευσε τις φήμες που μιλούσαν για αποχώρησή τους
22 Φεβρουαρίου 2018 06:00
Stranger Things 3 | Η σεζόν αυτή δε θα είναι και η τελευταία των αδερφών Duffer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Stranger Things, δεν πρόκειται να είναι ο τελευταίος που θα σκηνοθετήσουν οι αδερφοί Duffer. Το ίδιο το δίκτυο κάνοντας μία πολύ κατατοπιστική ανάρτηση μέσω του Twitter, διέψευσε την φήμη που είχε διαρρεύσει αυτές τις μέρες ότι πιθανόν να βάλουν πλώρη για αλλού τα δύο αδέρφια.

Οι εν λόγω δημιουργοί που επιμελούνται και το σενάριο της υπόθεσης, θα ενορχηστρώσουν κανονικά την δράση της 3ης σεζόν, αλλά δεν ισχύει ότι θα αφήσουν τόσο εύκολα το σύμπαν του Upside-Down και του Hawkins, όπως υποστήριζαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όσον αφορά την συνέχιση του σόου. Εξάλλου, ο Matt και ο Ross Duffer εξακολουθούν να είναι πιστοί στο κοινό αυτό δημιούργημα που μοιράζονται, παραμένοντας ενεργοί στο όλο project, χωρίς να υπονοήσουν ποτέ ότι θα αποχωρήσουν από αυτό στο προσεχές μέλλον.

Πάντως, το 3ο κεφάλαιο της ιστορίας των πιτσιρικάδων του Stranger Things θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια συνολικά, τα οποία αναμένεται να προβληθούν μέσα στο 2019.