Η Katherine Langford υπέγραψε για το "Spontaneous"

Η νεαρή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μία εκρηκτική sci'fi μυθοπλασία
12 Δεκεμβρίου 2017 15:23
Η Katherine Langford υπέγραψε για το

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Katherine Langford πρόκειται να ερμηνεύσει κεντρικό ρόλο στο Spontaneous, το ανερχόμενο φιλμ επιστημονικής φαντασίας του σκηνοθέτη-σεναριογράφου Brian Duffield (Insurgent, Jane Got a Gun, The Babysitter,Vivien Hasn’t Been Herself Lately).

Η Katherine Langford ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα όσον αφορά τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στο νεανικό δράμα μυστηρίου του Netflix με τίτλο 13 Reasons Why και απ’ ό,τι φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της, συμμετέχοντας αυτή την φορά στην κινηματογραφική μεταφορά του Spontaneous.

Η Langford θα πρωταγωνιστήσει εδώ λοιπόν, ως η Mara Carlye, μία μαθήτρια γυμνασίου στο οποίο οι συμμαθητές της ξαφνικά, χωρίς λόγο αρχίζουν να εκρήγνυνται. Και ενώ πληθαίνουν τα ιατρικά αυτά περιστατικά και σε άλλες τάξεις του σχολείου της, η τοπική κοινότητα βυθίζεται βαθμιαία σε ένα χάος. Η Mara και οι φίλοι της επιλέγουν να μείνουν ενωμένοι και να αντιμετωπίσουν αυτό που έπεται, όντας αποφασισμένοι να προλάβουν να ζήσουν ό,τι αξίζει πριν λήξουν όλα έτσι άδοξα και για τους ίδιους.

Το όλο project αποτελεί διασκευή του ομώνυμου sci fi μυθιστορήματος του Aaron Starmer. Να σημειωθεί ότι το βιβλίο είχε αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, κερδίζοντας μία θέση στην δεκάδα με τα πιο δημοφιλή best-sellers για το 2016, ενώ απέσπασε και το βραβείο ALA Best Fiction στην κατηγορία της εφηβικής λογοτεχνίας.

Πίσω από την παραγωγή του Spontaneous βρίσκονται οι Matt Kaplan και Max Siemers της Awesomeness Films μαζί με την Nicki Cortese του Jurassic Party Productions.