H σειρά Law & Order: SVU κάνει νύξη στο σκάνδαλο Weinstein

Το σχετικό επεισόδιο θα μεταδοθεί το 2018
25 Νοεμβρίου 2017 10:45
H σειρά Law & Order: SVU κάνει νύξη στο σκάνδαλο Weinstein

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το Law & Order: SVU, ένα από τα μακροβιότερα επιτυχημένα αστυνομικά σόου του NBC θα θίξει την πολύκροτη υπόθεση του Harvey Weinstein με ένα επεισόδιο ανάλογης θεματικής που θα προβληθεί το 2018.

Ο Dick Wolf, ο βετεράνος δημιουργός της σειράς, η οποία χρόνια τώρα πραγματεύεται ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης, πλέον επικεντρώνεται στις αντίστοιχες περιπτώσεις παρενόχλησης αυτή τη φορά στον επαγγελματικό χώρο. Βέβαια, η δράση του συγκεκριμένου επεισοδίου δεν θα λαμβάνει χώρα στο Hollywood αλλά στον τομέα της αεροπορίας.

Μάλιστα, τα νέα αυτά ήρθαν διά στόματος  του εξωτερικού παραγωγού του Law & Order: SVU, του Michael Chernuchin ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά στο EW:  

Στην πραγματικότητα δουλεύαμε πάνω σε μία τέτοια ιστορία που θα αφορούσε ωστόσο πιλότους αερογραμμών και το ανδροκρατούμενο club που συναπαρτίζουν. Προσπαθούσαμε λοιπόν, να επεξεργαστούμε καλύτερα την όλη ιδέα, και είπαμε ‘Ουάου, είναι αυτό ακριβώς που αντιμετωπίζουν και οι γυναίκες ηθοποιοί στο Hollywood’. Πρόκειται για το ίδιο εργασιακό περιβάλλον. Οπότε εκθέτουμε καταστάσεις τύπου “Harvey” όμως αυτή την φορά με κυβερνήτες αεροσκαφών.

Μετά το σκάνδαλο που έπληξε τον Weinstein, πολλά ακόμη ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για παρόμοιες εμπειρίες που είχαν τόσο με τον ίδιο όσο και με άλλους γνωστούς παράγοντες του κινηματογράφου. Οπωσδήποτε δε θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το ότι εξακολουθούν να αποκαλύπτονται και άλλες τέτοιες ανήθικες συμπεριφορές. Δεδομένου μάλιστα πως το παραπάνω περιστατικό αποτελεί απλά την κορυφή του παγόβουνου.