American Crime Story Season 2: Νέο trailer με θέμα τη δολοφονία του Gianni Versace

Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα ‘υψηλής ραπτικής’ ξετυλίγεται στην μικρή οθόνη
15 Νοεμβρίου 2017 17:11
American Crime Story Season 2: Νέο trailer με θέμα τη δολοφονία του Gianni Versace

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, το FX έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για τη 2η σεζόν του American Crime Story, με τίτλο "The Assassination of Gianni Versace" το οποίο δίνει μία μικρή γεύση στους fans της σειράς για τις ερμηνείες των Penelope Cruz και Edgar Ramirez ως Donatella και Gianni Versace αντίστοιχα.

Η δεύτερη σεζόν της εν λόγω αστυνομικής ανθολογίας του δημιουργού Ryan Murphy (American Horror Story, Nip/Tuck, Glee) περιστρέφεται γύρω από την ανθρωποκτονία του διάσημου Ιταλού μόδιστρου, Gianni Versace στις 15 Ιουλίου του 1997. Ο κατά συρροή δολοφόνος Andrew Cunanan, είχε εκτελέσει ήδη τέσσερα άτομα πριν το συγκεκριμένο έγκλημα έπειτα από το οποίο και αυτοκτόνησε οκτώ ημέρες μετά.

Η τηλεοπτική αυτή μυθοπλασία αφορμάται από το βιβλίο της Maureen Orth. Το cast συμπληρώνουν ο Darren Criss ως ο δράστης Cunanan, και ο Ricky Martin ως ο συνεργάτης του Versace, εν ονόματι Antonio D’Amico.

Οι Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson και ο Brad Falchuk αναλαμβάνουν ως εξωτερικοί παραγωγοί αυτού του κύκλου, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Tom Rob Smith.

Η αυλαία του The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις 17 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο trailer: