Game of Thrones: Αναμένεται μεγάλη επιστροφή ενός αγαπητού χαρακτήρα;

Η φωτογραφία στο Instagram που άναψε φωτιές!
10 Νοεμβρίου 2017 12:51
Game of Thrones: Αναμένεται μεγάλη επιστροφή ενός αγαπητού χαρακτήρα;

Η παραγωγή του Game of Thrones έχει ξεκινήσει για την τελευταία 8η σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς και αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ιρλανδία για το καθιερωμένο "table read" του cast, όπου οι ηθοποιοί προβάρουν το σενάριο μεταξύ τους. Ένας συγκεκριμένος ηθοποιός που ο ρόλος του στη σειρά -αν και έζησε για λίγο- αγαπήθηκε από τους fans βρέθηκε κοντά στα γυρίσματα και είπε να πιει μερικές μπύρες με τους φίλους του. Ο λόγος για τον σταρ του Justice League, Jason Momoa, ο οποίος στο GoT υποδύθηκε τον σύζυγο της Daenerys, Khal Drogo. 

Το cast και ο Momoa  άφησαν στην άκρη για λίγο τις υποχρεώσεις τους και ξέκλεψαν λίγο χρόνο να διασκεδάσουν και όπως θα δείτε στο post του Momoa, φωτογραφήθηκε με τους Kit Harington (Jon Snow), Kristofer Hivju και Liam Cunningham (Ser Davos). 

Μάλιστα προ ολίγον ημερών τα ήπιε και με την Emilia Clarke, αλλιώς την επί της οθόνης σύζυγό του, όπως ανάρτησε η ηθοποιός:

Οι φωτογραφίες του Momoa έβαλαν φωτιά στις φήμες πως ο χαρακτήρας του Khal Drogo θα συμπεριληφθεί στην 8η σεζόν του Game of Thrones, πιθανότατα σε κάποιο flashback της Daenerys Targaryen ή ως μέρος του απέθαντου στρατού του Night King. Ο χρόνος θα δείξει αν οι εικασίες και τα στοιχεία επαληθευθούν. Η επίσκεψή του πάντως διήρκησε μόλις μια μέρα, αρκετή για να γυριστεί ένα σύντομο cameo.