Ετοιμάζεται spinoff σειρά με τα "Κακά Παιδιά"

Η Gabrielle Union θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο
30 Οκτωβρίου 2017 06:21
Ετοιμάζεται spinoff σειρά με τα

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Deadline, η τηλεοπτική διασκευή Bad Boys είναι στα σκαριά και η Gabrielle Union (Being Mary Jane) έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στο εν λόγω σόου.

Πίσω από την παραγωγή της συγκεκριμένης spinoff σειράς θα βρίσκονται ο Jerry Bruckheimer, ο οποίος είχε επωμιστεί ανάλογα καθήκοντα και για τις δύο ταινίες Bad Boys, αλλά και ο Doug Belgrad μέσω των 2.0 Entertainment και Primary Wave Entertainment. Ως εξωτερικοί παραγωγοί τίθενται οι Jonathan Littman και Kristie Anne Reed.

Η Gabrielle Union θα υποδυθεί και πάλι την ειδική πράκτορα Sydney “Syd” Burnett, που στο Bad Boys II εργαζόταν σε μία μυστική αποστολή για το Τμήμα της Δίωξης Ναρκωτικών. Η Burnett ενσάρκωσε την αδερφή του ντετέκτιβ Marcus Burnett (Martin Lawrence) και είχε έρθει πιο κοντά με τον συνάδελφο και φίλο του, Mike Lowrey (Will Smith).

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ανακοινωθεί αν θα ξαναδούμε το δίδυμο Smith και Lawrence στους γνώριμους ρόλους τους, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμη επίσημος τίτλος για το όλο project, το σενάριο του οποίου υπογράφουν οι Brandon Margolis και Brandon Sonnier (The Blacklist).