Ο Will Smith αποκαλύπτει τις δύο καλύτερες ταινίες της καριέρας του

Είναι μέσα το “Κυνήγι της Ευτυχίας“;
08 Ιουνίου 2024 18:53
Ο Will Smith αποκαλύπτει τις δύο καλύτερες ταινίες της καριέρας του

Ο Will Smith προωθεί αυτόν τον καιρό τη νεά του ταινία "Bad Boys: Ride or Die" και στο πλαίσιο αυτής βρέθηκε καλεσμένος της γνωστής εκπομπής "Hot Ones" στο YouTube. Εκεί ο 55χρονος σταρ έπρεπε να απαντήσει σε μερικές "καυτές" ερωτήσεις, τρώγωντας καυτερές φτερούγες κοτόπουλου -ως είθισται- και μια απο τις ερωτήσεις του Shawn Evans ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. 

Ο παρουσιαστής τον ρώτησε ποιες είναι οι δύο καλύτερες ταινίες της καριέρας του και αυτός αποφάσισε επί τόπου κιόλας κι ας ήταν δακρυσμένος από τις καυτερές σως. "Νομίζω πως η καλύτερη ταινία που έχω κάνει είναι το Pursuit of Happiness (Το Κυνήγι της Ευτυχίας). Νομίζω πως σε αυτή δεν έπαιζα μόνο εγώ. Ακριβώς από πίσω είναι το πρώτο Men in Black -από άποψη σκηνοθεσίας, κινηματογράφησης και μουσικής" είπε χαρακτηριστικά ο Γουιλ Σμιθ. 

Ωστόσο έβαλε στο κόλπο και τα Κακά Παιδιά και τον live-action Αλαντίν της Disney, εκεί όπου υποδύθηκε το μπλε τζίνι επειδή "ήταν η πιο ξέγνοιαστη εμπειρία" που είχε ποτέ σε ταινία. 

Αυτόν τον καιρό ο Σμιθ κάνει comeback με τα "Κακά Παιδιά" και τη νέα ταινία "Bad Boys: Ride or Die" που προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.