Bad Boys 4: Τα “Κακά Παιδιά“ των Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς γίνονται... χειρότερα στο πρώτο trailer

Το αστυνομικό δίδυμο επιστρέφει αλλά μετατρέπονται σε φυγάδες
26 Μαρτίου 2024 17:06
Bad Boys 4: Τα “Κακά Παιδιά“ των Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς γίνονται... χειρότερα στο πρώτο trailer

Μετά το σοκαριστικό συμβάν με το χαστούκι στα Oscars του 2022, ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει τελικά στα "Κακά Παιδιά" αφήνοντας πίσω εκείνη τη μελανή στιγμή που παραλίγο να του κοστίσει όλη του την καριέρα και φυσικά στο πλάι του έχει τον Μάρτιν Λόρενς. Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία Bad Boys 4 (Τα Κακά Παιδιά 4) η οποία θα τιτλοφορείται επίσημα ως "Bad Boys: Ride or Die" και βάζει υπό ακραία πίεση το γνωστό δίδυμο των αστυνομικών του Μαιάμι, όπως θα δείτε παρακάτω.  

Όχι μόνο θα γίνουν φυγάδες για χάρη του αφεντικού τους αλλά οι Will Smith και Martin Lawrence ως Mike Lowrey και Marcus Burnett θα πρέπει να γίνουν από κακά παιδιά... χειρότερα για να διελευκάνουν τη νέα και πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το σενάριο ανακαλύπτεται ότι ο αρχηγός της αστυνομίας (Joe Pantoliano) δούλευε για το καρτέλ ναρκωτικών. Όλα αυτά επίσημα γιατί το δίδυμο Mike και Marcus ξέρει πολύ καλά ότι ο αρχηγός τους δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και έτσι ξεκινάνε την αποστολή τους για να καθαρίσουν το όνομά του, ενώ θα πρέπει να ακροβατήσουν στα όρια του νόμου για να το καταφέρουν. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνουν ξανά το δίδυμο Adil El Arbi και Bilall Fallah, σε σενάριο του Chris Bremner. Στο cast συμμετέχουν επίσης κι άλλοι αστέρες ηθοποιοί όπως οι: Alexander Ludwig (Vikings), Vanessa Hudgens, Eric Dane (Euphoria), Paola Núñez, Rhea Seehorn (Better Call Saul), Tasha Smith και Ioan Gruffudd (Fantastic Four). 

Η 4η ταινία Bad Boys είχε ανακοινωθεί πως βρίσκεται στα σκαριά από τον Ιανουάριο του 2020, όταν και το Bad Boys For Life είχε πάρει φόρα τότε στο box office. Εν τέλει έφερε πάνω από $426 εκατ. στα ταμεία του με budget κοντά στα $90 εκατομμύρια. 

To Bad Boys: Ride or Die θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου στους κινηματογράφους. Δείτε το trailer της ταινίας παρακάτω: