Πρωταγωνιστής του Stranger Things πιάστηκε με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο

Και τον απέλασαν πίσω στην Αγγλία
28 Οκτωβρίου 2017 17:40
Πρωταγωνιστής του Stranger Things πιάστηκε με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο

Σε μπελάδες μπήκε ο Charlie Heaton, ένας εκ των πρωταγωνιστών του πασίγνωστου Stranger Things, που μόλις από χθες προβάλλεται ο 2ος κύκλος με μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με άρθρο της Sun, που ύστερα διασταυρώθηκε και από άλλα μέσα, ο 23χρονος ηθοποιός που υποδύεται τον Jonathan Byers, αδερφό του Will στη σειρά, θα πήγαινε στο launch party του Stranger Things 2 στο Λος Άντζελες εχθές 27 Οκτωβρίου.

Αναχώρησε, λοιπόν, από το Λονδίνο για τις ΗΠΑ και στο αεροδρόμιο του LAX, τα σκυλιά της αστυνομίας ανακάλυψαν ίχνη κοκαΐνης στις αποσκευές του. Η ποσότητα που βρήκαν οι φύλακες του αεροδρομίου ήταν πολύ μικρή αλλά αρκετή για να απελαθεί πίσω στην Μ. Βρετανία και να χάσει έτσι το party του Stranger Things. 

Μια πηγή είπε στην εφημερίδα πως δεν συνελήφθη, αλλά κρατήθηκε στο αεροδρόμιο για μερικές ώρες και μετά μπήκε σε άλλο αεροπλάνο για να γυρίσει πίσω την ίδια βραδιά. H συνοριοφυλακή των Η.Π.Α. επιβεβαίωσε την είδηση με την εξής ανακοίνωση στο THR

Οι αλλοδαποί υπήκοοι ενδέχεται να μην είναι αποδεκτοί λόγω της διάπραξης εγκλήματος, που αφορά την κατοχή ναρκωτικών. Οι αξιωματικοί της CBP αντιμετωπίζουν όλους τους διεθνείς ταξιδιώτες με ακεραιότητα, σεβασμό και επαγγελματισμό, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν, επίσης, πως ο ηθοποιός παραδέχτηκε την χρήση της ναρκωτικής ουσίας. Ο εκπρόσωπος του Charlie Heaton είπε πως δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο, ούτε και το ίδιο το Netflix. Το μέλλον του ηθοποιού είναι πλέον αμφίρροπο για το εάν θα τον δούμε στις επόμενες σεζόν του Stranger Things.