Stranger Things: Οι δημιουργοί απαντούν στο πόσες σεζόν θα διαρκέσει

Οι Duffer Brothers δεν θέλουν να ξεχειλώσει η σειρά
14 Φεβρουαρίου 2017 01:20
Stranger Things: Οι δημιουργοί απαντούν στο πόσες σεζόν θα διαρκέσει

Η αναμονή για την επιστροφή του Stranger Things έχει αγγίξει κόκκινο κι ας βρισκόμαστε σχεδόν οκτώ ολόκληρους μήνες πριν την προβολή του. Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς του Neftlix, Matt και Ross Duffer (ή The Duffer Brothers όπως αυτοαποκαλούνται), μίλησαν στο Entertainment Weekly για το πως θέλουν να βάλουν τέλος στο πόνημα τους, λέγοντας πως δεν θέλουν να το τελειώσουν μετά την "ημερομηνία λήξης" του, αλλά πάνω στο αποκορύφωμα του. 

Ο Matt Duffer αναφέρει:

Δεν θέλω να γίνει ένα από εκείνα τα shows που τους τελειώνει η βενζίνη και πρέπει να σταματήσουν επειδή χάθηκε το ενδιαφέρον για αυτή. Θέλεις να τελειώσεις όσο είσαι στην κορυφή. 

Το ιδανικό -βάσει των σχεδίων τους- είναι το Stranger Things να "διαρκέσει τέσσερις με πέντε σεζόν", όμως αναγνωρίζουν πως κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει εν ριπή οφθαλμού: "Τα πάντα αλλάζουν όσο προχωράμε οπότε βλέπουμε" είπε ο Matt Duffer. Βέβαια, αν υπάρξει σοβαρός λόγος για το κοινό και το show να προχωρήσουν πέραν των πέντε σεζόν δεν θα έλεγαν όχι σε μια επέκταση. Συμφωνείτε με τα λεγόμενα των δημιουργών του Stranger Things; Πείτε μας στα σχόλια.

To Stranger Things Season 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου του 2017 στο Netflix.