Ο Kid Flash θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν του Flash

Καθώς ένας νέος κακός Speedster εμφανίστηκε στα γυρίσματα
15 Ιουλίου 2016 15:12
Ο Kid Flash θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν του Flash

Ακολουθούν spoilers για τη δεύτερη σεζόν του Flash οπότε προχωρήστε με προσοχή.

Το The CW έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη φωτογραφία του Kid Flash από την πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του The Flash. Τον Kid Flash θα υποδυθεί ο Wally West, ο οποίος στη κόμικ σειρά New 52 είναι φίλος του Barry Allen. Όπως είδαμε στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, ο Barry άλλαξε ξανά το time line, σώζοντας τη μητέρα του από τα χέρια του Reverse Flash, μόνο που για να γίνει αυτό έπρεπε να αναπαραχθεί ξανά τη έκρηξη του Particle Accelerator. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν από την έκρηξη οι Wally West και η Jesse Wells κόρη του Harrison. 

Προφανώς και ο Wally West έγινε ο Kid Flash, τον οποίο παρακάτω μπορείτε να δείτε και σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα να προπονείται με τον Barry Allen, οπότε πιθανώς να δούμε και την Jesse να γίνεται Speedster. Ο Kid Flash θα κάνει το ντεμπούτο του στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν, στο επεισόδιο με τίτλο "Flashpoint", που θα προβληθεί από το CW στις 4 Οκτωβρίου.

Επίσης, στο πλατό της τρίτης σεζόν του The Flash εθεάθη και ένας νέος Speedster, που φημολογείται πως θα είναι ο νέος αντίπαλος του Flash και εικάζεται πως είναι είτε ο Black Racer. Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μαυροφορεμένο Speedster αναγνωρίστηκε ως ο Todd Lasance του Vampire Diaries.