House of the Dragon Σεζόν 2: Εκρηκτική πρεμιέρα και το trailer για το “μέλλον” του νέου κύκλου

Η σειρά του HBO επέστρεψε!
17 Ιουνίου 2024 10:37
House of the Dragon Σεζόν 2: Εκρηκτική πρεμιέρα και το trailer για το “μέλλον” του νέου κύκλου

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου από τον νέο κύκλο του House of the Dragon. Ναι, η spin-off σειρά του Game of Thrones από το HBO είναι πλέον εδώ και σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις ημερομηνίες που θα προβάλλονται όλα τα επεισόδια.

Λίγο μετά την πρεμιέρα, το αμερικανικό δίκτυο ανέβασε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο στο YouTube που παρουσιάζει μερικά πλάνα από τα επερχόμενα γεγονότα της 2ης σεζόν. Πρόκειται για ένα βίντεο που έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν για τις σειρές του HBO/Max και αυτή τη φορά έχει τον τίτλο “House of the Dragon Season 2 – Weeks Ahead Trailer”.

Από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η 2η σεζόν και πότε θα παίξουν; Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με το τελευταίο να προβάλλεται στις αρχές του Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι το House of the Dragon θα σας έχει απασχολημένους για σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι.

Επεισόδιο 1 – 16 Ιουνίου

Επεισόδιο 2 – 23 Ιουνίου

Επεισόδιο 3 – 30 Ιουνίου

Επεισόδιο 4 – 7 Ιουλίου

Επεισόδιο 5 – 14 Ιουλίου

Επεισόδιο 6 – 21 Ιουλίου

Επεισόδιο 7 – 28 Ιουλίου

Επεισόδιο 8 – 4 Αυγούστου

Φυσικά, η σειρά δεν τελειώνει εδώ, καθώς το HBO έχει δώσει ήδη το πράσινο φως και για τον 3ο κύκλο! Ναι, η επιτυχημένη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά με τους George R.R. Martin, Ryan Condal και ολόκληρο το επιτελείο να επιστρέφει κανονικά στο project.

Τα ηνία του νέου κύκλου σε ρόλο showrunner και εκτελεστικών παραγωγών έχουν αναλάβει πλέον οι Ryan Condal και Alan Taylor (επίσης βετεράνος του Game of Thrones), ενώ ο Miguel Sapochnik θα πάρει αποστάσεις και θα έχει μόνο χρέη παραγωγού αυτή τη σεζόν.

Στη 2η σεζόν θα δείτε τους Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne, αλλά και τους Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham.

Η 2η σεζόν του House of the Dragon έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ στην Αμερική και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το “Weeks Ahead Trailer”.