House of the Dragon Σεζόν 2: Το HBO περίμενε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με την 1η σεζόν

Τι λένε τα πρώτα στοιχεία;
18 Ιουνίου 2024 20:29
House of the Dragon Σεζόν 2: Το HBO περίμενε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με την 1η σεζόν

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του House of the Dragon, της prequel τηλεοπτικής σειράς του Game of Thrones. Σύμφωνα με την Warner Bros. Discovery, η πρεμιέρα του νέου κύκλου είδε λιγότερους θεατές στα HBO/Max σε σχέση με το πρώτο επεισόδιο της 1ης σεζόν.

Όπως μεταφέρει το Deadline, περίπου 7.8 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν το επεισόδιο της 2ης σεζόν σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε και αυτός ο αριθμός είναι αρκετά μικρότερος σε σχέση με την πρεμιέρα του 1ου κύκλου. Για την ιστορία, περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν συντονιστεί τότε για να δουν το πρώτο επεισόδιο της 1ης σεζόν.

Παρόλο που το νέο επεισόδιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την πρεμιέρα της πρώτης σεζόν, στην τηλεόραση και στο streaming, η Warner Bros. δήλωσε ότι η Κυριακή ήταν η καλύτερη ημέρα σε προβολές στην ιστορία του Max.

Τα δεδομένα της εταιρίας Samba TV έδειξαν επίσης μια δραματική πτώση στην τηλεθέαση σε σχέση με τον πρώτο κύκλο, αναφέροντας ότι 1,3 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν στα HBO και Max. Το 1ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου το είχαν δει 2.6 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ.

House of the Dragon Season 2 Review: Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στήνει την σκακιέρα του πολέμου!

Προς το παρόν το στοίχημα δεν έχει χαθεί για το HBO, καθώς έχουμε ακόμη σχεδόν 7 εβδομάδες μπροστά μας για να δούμε που ακριβώς θα «κάτσει» η μπίλια της τηλεθέασης. Πάντως, τα μέσα του εξωτερικού αναφέρουν ότι το HBO περίμενε καλύτερα νούμερα.

Εμείς είδαμε την πρεμιέρα του House of the Dragon και μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.