Ευχάριστα νέα για το House of the Dragon του HBO!

Κι αν ακόμα δεν κυκλοφόρησε η νέα σεζόν;
13 Ιουνίου 2024 23:26
Ευχάριστα νέα για το House of the Dragon του HBO!

Το HBO έρχεται λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του House of the Dragon για να μοιράσει κάποια ευχάριστα νέα σε όλους τους fans της σειράς. Τι κι αν ακόμα δεν είδατε τα νέα επεισόδια του spin-off του Game of Thrones; Φαίνεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια!

Πιο συγκεκριμένα, το HBO ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι ανανεώνει το House of the Dragon για 3η σεζόν! Ναι, η επιτυχημένη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά με τους George R.R. Martin, Ryan Condal και ολόκληρο το επιτελείο να επιστρέφει κανονικά στο project.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του HBO:

Ο George R.R. Martin, ο Ryan Condal οι υπόλοιποι παραγωγοί, το cast και το συνεργείο μας έχουν ανεβάσει τον πήχη στην 2η σεζόν του House of the Dragon. Νιώθουμε δέος για την προσπάθεια που έχει καταβάλει η ομάδα μας στη 2η σεζόν με το εύρος και την κλίμακά της… Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από το να συνεχίσουμε την ιστορία του House Targaryen με την 3η σεζόν.

Αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες προς το παρόν για τον 3ο κύκλο, ενώ να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρεμιέρα της 2ης σεζόν έχει οριστεί για τις 16 Ιουνίου στα HBO/Max.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του House of the Dragon;

Στη 2η σεζόν θα δείτε τους Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne, αλλά και τους Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham.

Τα ηνία του νέου κύκλου σε ρόλο showrunner και εκτελεστικών παραγωγών έχουν αναλάβει πλέον οι Ryan Condal και Alan Taylor (επίσης βετεράνος του Game of Thrones), ενώ ο Miguel Sapochnik θα πάρει αποστάσεις και θα έχει μόνο χρέη παραγωγού αυτή τη σεζόν.

H 2η σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο HBO/MAX.