House of the Dragon: Μεγάλα θα είναι τα πρώτα δύο επεισόδια της 2ης σεζόν

Όσον αφορά τη διάρκειά τους
03 Ιουνίου 2024 11:27
House of the Dragon: Μεγάλα θα είναι τα πρώτα δύο επεισόδια της 2ης σεζόν

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα κάνει πρεμιέρα μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές της χρονιάς. Αναφερόμαστε στο House of the Dragon του HBO, το prequel σόου του Game of Thrones που βασίζεται στα βιβλία του George R.R. Martin. Η πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου έχει οριστεί για τις 16 Ιουνίου και μόλις μάθαμε ότι και αυτό, θα είναι τεράστιο όσον αφορά τη διάρκειά του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το HBO θα συνεχίσει το μοτίβο των ωριαίων (και όχι μόνο) επεισοδίων, αφού μάθαμε ότι το πρώτο επεισόδιο με τίτλο “A Son for a Son” θα έχει διάρκεια τα 64 λεπτά, δηλαδή θα περνάει για λίγο τη μία ώρα. Παράλληλα, το δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23 Ιουνίου, θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού θα φτάνει τα 72 λεπτά (1 ώρα και 12 λεπτά).

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, από τώρα, καθώς φαίνεται ότι η δεύτερη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 8 νέα επεισόδια, θα κρατήσει τη μεγάλη διάρκεια, ενώ θα περιέχει και δύο τεράστιες μάχες. Φαίνεται ότι ο νέος κύκλος θα προσφέρει μάχες σαν τα Battle of the Bastards, αλλά και τη μάχη του Winterfell από το Game of Thrones. Μάλιστα, ο showrunner, Ryan Condal, δε έκρυψε να πει ότι οι μάχες της 2ης σεζόν του House of the Dragon θα μπορούν να συγκριθούν άνετα με τις σεκάνς που είδαμε στις ταινίες Avengers. Ο Condal έδωσε πρόσφατα μια νέα συνέντευξη δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι επερχόμενη σεζόν θα περιέχει δύο επικές σεκάνς που θα είναι από τις καλύτερες που έχει δει ποτέ η σειρά.

Στη 2η σεζόν θα δείτε τους Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne, αλλά και τους Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του House of the Dragon;

Τα ηνία του νέου κύκλου σε ρόλο showrunner και εκτελεστικών παραγωγών έχουν αναλάβει πλέον οι Ryan Condal και Alan Taylor (επίσης βετεράνος του Game of Thrones), ενώ ο Miguel Sapochnik θα πάρει αποστάσεις και θα έχει μόνο χρέη παραγωγού αυτή τη σεζόν.

H 2η σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο HBO/MAX.