Τελικά “σώθηκε” η spin-off σειρά του Game of Thrones που είχε ακυρωθεί

Νέες πληροφορίες από τον George R.R. Martin
12 Ιουνίου 2024 15:04
Τελικά “σώθηκε” η spin-off σειρά του Game of Thrones που είχε ακυρωθεί

Ο George R.R. Martin έκανε κάποιες δηλώσεις στο προσωπικό του blog λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το 10,000 Ships, η prequel σειρά του Game of Thrones, που είχε ακυρωθεί από το HBO, τελικά βρίσκεται και πάλι στα σκαριά.

Ο συγγραφέας έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Eboni Booth, η οποία κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ για το έργο της ονόματι Primary Truth και παράλληλα αποκάλυψε ότι θα γράψει το πρώτο επεισόδιο του 10.000 Ships.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του George R.R. Martin:

Είναι μια ταλαντούχα συγγραφέας και είναι χαρά κάποιου να δουλεύει μαζί της. Όταν δεν γράφει και δεν παράγει βραβευμένα έργα είναι “busy” από εμένα και το HBO στη συγγραφή ενός νέου πιλότου (pilot) για το TEN THOUSAND SHIPS, το spin-off του Game of Thrones για τη Nymeria και τους Rhoynar.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που μοιράστηκε ο πασίγνωστος συγγραφέας με το κοινό του, ο οποίος φαίνεται ότι αυτόν τον καιρό εργάζεται και στο 10.000 Ships με το HBO. Δε γνωρίζουμε γιατί “αναστήθηκε” αυτή η σειρά, αλλά φαίνεται ότι το αμερικανικό δίκτυο άλλαξε τα σχέδιά του.

Το 10.000 Ships είναι ένα spin-off που διαδραματίζεται μια χιλιετία πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Ακολουθεί την πριγκίπισσα Nymeria, πρόγονο του Οίκου Martell και ιδρυτή του βασιλείου του Dorne. Πρώτη φορά ακούσαμε για τη σειρά το 2021, αλλά καιρό αργότερα είχε γίνει γνωστό ότι κόπηκε από το HBO.