Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα έχει επικές μάχες που συγκρίνονται με αυτές των Avengers!

Όλα όσα μοιράστηκε ο showrunner
24 Μαΐου 2024 08:43
Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα έχει επικές μάχες που συγκρίνονται με αυτές των Avengers!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη 2η σεζόν του House of the Dragon έχει ήδη ξεκινήσει και στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που κατά πάσα πιθανότητα θα χαροποιήσουν τους θαυμαστές της σειράς.

Φαίνεται ότι ο νέος κύκλος θα προσφέρει μάχες σαν τα Battle of the Bastards, αλλά και τη μάχη του Winterfell από το Game of Thrones. Μάλιστα, ο showrunner, Ryan Condal, δε έκρυψε να πει ότι οι μάχες της 2ης σεζόν του House of the Dragon θα μπορούν να συγκριθούν άνετα με τις σεκάνς που είδαμε στις ταινίες Avengers.

Ο Condal έδωσε μια νέα συνέντευξη και όπως μαθαίνουμε από το Collider, η επερχόμενη σεζόν θα περιέχει δύο επικές σεκάνς που θα είναι από τις καλύτερες που έχει δει ποτέ η σειρά.

Μπορούμε να προσθέσουμε δύο ταινίες με τους Avengers στο πρόγραμμά μας… Οι μάχες είναι ολόκληρα επεισόδια από μόνες τους. Έχουμε δύο από τις μεγαλύτερες σεκάνς που έχουμε γυρίσει ποτέ στο House of the Dragon. Και οι δύο ξεπερνούν οτιδήποτε κάναμε στην πρώτη σεζόν. Είναι σαν ολόκληρα επεισόδια, μέσα στα επεισόδια.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, όσον αφορά τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen, ο George R.R. Martin είχε ονομάσει τη σύγκρουση των δύο φατριών της οικογενείας “Dance of Dragons” (Χορός των Δράκων) και ο λόγος ήταν αυτός που φαντάζεστε, σε αυτή τη μάχη πετούσε ένας τεράστιος αριθμός δράκων.

Η 2η σεζόν αναμένεται να αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία θα παίζουν κάθε εβδομάδα ξεκινώντας από 16 Ιουνίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα στα HBO και Max.

Στη 2η σεζόν θα δείτε μεταξύ άλλων τους Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham, ενώ προστέθηκαν και νέα ονόματα στο cast.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του House of the Dragon;

Πιο συγκεκριμένα, θα δείτε τους Gwayne Hightower, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Clinton Liberty ως Addam of Hull, Jamie Kenna ως Ser Alfred Broome, Kieran Bew ως Hugh, Tom Bennett ως Ulf, Tom Taylor ως Lord Cregan Stark και Vincent Regan ως Ser Rickard Thorne.

Τα ηνία του νέου κύκλου σε ρόλο showrunner και εκτελεστικών παραγωγών έχουν αναλάβει πλέον οι Ryan Condal και Alan Taylor (επίσης βετεράνος του Game of Thrones), ενώ ο Miguel Sapochnik θα πάρει αποστάσεις και θα έχει μόνο χρέη παραγωγού αυτή τη σεζόν.

H 2η σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο HBO/MAX.